SKANDAL spikera Porta: OSVETA SVINJI RONALDU I NJEGOVOJ BEZUBOJ PORODICI! Kako mu je tek uzvratila sestra CR7!
Foto: AP

sramota

SKANDAL spikera Porta: OSVETA SVINJI RONALDU I NJEGOVOJ BEZUBOJ PORODICI! Kako mu je tek uzvratila sestra CR7!

Saul se ubrzo izvinio objavom na svom profilu, ali tek nakon žestokog odgovora Ronaldove sestre

Objavljeno:

Porto je u utorak priredio iznenađenje eliminisavši Juventus iz osmine finala Lige šampiona. Portugalski velikan je zbog više postignutih golova u gostima prošao dalje posle velike drame u produžecima u Torinu.

Nije Juventus jak kao u eri trenera Masimilijana Alegrija, ali je ovo ipak podvig kakav su "Zmajevi" dugo čekali. Ali iz ovog tima je bilo i vrlo ružnih reči nakon dvomeča, i to upućenih zvezdi Juvea Kristijanu Ronaldu.

Fernando Saul, čovek koji radi kao spiker na stadionu Porta i kao veza sa navijačima, izvređao je javno Ronalda i koristio je zaista brutalne uvrede.

- Osvetili smo se italijanskim lopovima za poraz u Bazelu 1984. godine (finale Kupa pobednika kupova). Osvetili smo se toj svinji Ronaldu za sve što je radio na "Dragau". Kakva je ponosna rasa Porto! Čekam video Dolores (Ronaldove majke) i ostalih bezubih članova porodice - napisao je Saul na Instagram storiju koji je ubrzo obrisao.

Saul se ubrzo izvinio objavom na istom profilu, ali tek nakon žestokog odgovora Ronaldove sestre, Katje Aveiro.

- Ti si svinja! operi usta pre nego što počneš da pričaš o nekome koga nećeš dostići ni u ovom ni u hiljadu narednih života! Daćemo malo pažnje neukoj i očigledno poremećenoj osobi. FK Porto nije kriv za ove jadnike koji ni nakoji način ne predstavljaju klub (koji ja poštujem i tamo imam sjajne prijatelje koji to znaju) - pa je Katja nastavila:

- Kakva šteta za ovakav komentar (koji nipodaštava simbol naše zemlje), ali uprkos svemu ja podržavam Porto u LŠ-a, oni ne zaslužuju određene navijače i zato sam ja, sa ili bez zuba, skromna. I Portugalka.

Katja Aveiro, Kristijano Ronaldo
foto: Pritnscreen/Instagram/katiaaveirooficial

Za kraj mu je poslala poruku:

- Radujem se danu kad ćemo te sresti licem u lice. Ja, moja mama, braća, pa ćemo videti da li imaš .... na mestu. Da pričamo licem u lice.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.