"MENI PRIČE O POLUFINALU, FINALU IMPONUJU"! Darko Lazović se nada da će OBRADOVATI NACIJU (FOTO)
Darko Lazović, Foto: Starsport©

"vratila se vera"

"MENI PRIČE O POLUFINALU, FINALU IMPONUJU"! Darko Lazović se nada da će OBRADOVATI NACIJU (FOTO)

Ne treba se opterećivati, davati obećanja, nego da nastavimo putem kojim smo krenuli u kvalifikacijama. Prvi i osnovni cilj je da prođemo grupu, rekao je reprezentativac Srbije

Objavljeno:

Fudbalska reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru prvu utakmicu igra 24. novembra od 20 časova protiv Brazila.

O Mundijalu je govorio i Darko Lazović, desno krilo Verone.

- Meni te priče o polufinalu, finalu imponuju! Posle dužeg vremena vratila se vera u reprezentaciju, dosta se od nas očekuje i nadam se da ćemo uspeti da obradujemo naciju. Fudbaleri generalno nisu pravili u prošlosti neke velike rezultate, pa se nadam da možemo da doguramo daleko, ali bez opterećivanja - poručio je Lazović.

NEMA DONJI DEO TELA, ALI JE POSTAO ZVEZDA: Igra fudbal s patikama na RUKAMA, idol je mladih i ambasador SP! (FOTO)

Za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde ovo će biti prva planetarna smotra.

- Čast mi je što sam u ovim godinama prvi put došao na Svetsko prvenstvo. To je san svakog dečaka kada počinje da igra fudbal. Ako bih zaigrao, svejedno mi je da li levo ili desno, selektor je taj koji odlučuje ko će da igra i na kojoj poziciji. Mi smo tu da prihvatimo njegove zahteve.

OTELI MU SESTRU, BEŽAO OD POLICIJE NA STADIONU: Sada je OPET junak nacije na Mundijalu! (VIDEO)

Brazilci sa puno respekta pričaju o našem nacionalnom timu.

- Strah u taboru Brazila? Mislim da je to malo gruba reč, ali sigurno da nas poštuju, da će maksimalno ozbiljno prići utakmici. A, nadam se da će malo da nas potcene… Ovo je prvenstvo sveta, takmičenje koje dugo nisu osvojili, čekaju titulu, ali i mi se pitamo. Nejmar? Ne zavisi cela igra Brazila od njega, iako je jedan od najboljih igrača na svetu. Imaju oni dosta dobrih fudbalera, međutim, mislim da smo sposobni da im napravimo probleme.

BRAZILCI STRAHUJU PRED MEČ SA SRBIJOM! Vrlo dobro znaju sa kim imaju posla!

"Orlovi" tu tokom kvalifikacija i Lige nacija pokazali kvalitet.

- Dosta dobre rezultate smo napravili do sada otkako je Mister tu, igrali smo protiv ozbiljnih reprezentacija, ali je Svetsko prvenstvo drugačije takmičenje. MI da gledamo nas, verujemo u sebe, ko god da je protivnik da igramo našu igru. Ne treba se opterećivati, davati obećanja, nego da nastavimo putem kojim smo krenuli u kvalifikacijama. Prvi i osnovni cilj je da prođemo grupu.

Darko Lazović
Darko Lazovićfoto: Starsport©

Na kraju, zaključak priče, koja je najjača snaga Piksijevih izabranika.

- U kolektivu! To smo pokazivali od početka kvalifikacija. I to što igramo ofanzivni fudbal. Tako ćemo nastaviti i nadam se da će to doneti rezultat. To će i Mister tražiti od nas. Na nama je da se borimo jedan za drugog i da tako prođemo grupu - istakao je Lazović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.