"IDEMO DA 'J' HRVATE": Dalić ekspresno odgovorio selektoru Kanade, a poruku je imao i Borjan
Dodatna motivacija za Kockaste: Zlatko Dalić, Foto: Reuter/Pedro Nunes

SP Katar 2022.

"IDEMO DA 'J' HRVATE": Dalić ekspresno odgovorio selektoru Kanade, a poruku je imao i Borjan

Šokantna izjava Džona Herdmana izazvala je reakciju u oba tabora

Objavljeno: 10:22h

Kanada je pokazala zube Belgiji, nesrećnim spletom okolnosti ostala je bez prvih bodova na SP u Kataru, ali ne gube nadu u bolje sutra.

To "bolje sutra" nadaju se da će se dogoditi protiv Hrvatske.Selektor Tri lista Džon Herdman šokirao je sve na Mundijalu porukom svojim izabranicima da zaborave na Đavole i da će je*ati Hrvate.

- Upravo sam im pokazao statistiku. Rekao sam im da pripadaju u ovde i da idemo da j..... Hrvate. Tako je najjednostavnije. To je naša sledeća misija - ponovio je Herdman.

CELA SRBIJA PLAČE OD SMEHA: Klinac iz Beograda prognozirao ishod meča sa Brazilom - novinar ostao u ČUDU

Selektor Kockastih Zlatko Dalić prokomentarisao je šokantnu izjavu svog kolege i nije krio nevericu kako se ophodi prema vicešampionu sveta.

Džon Herdmen
foto: EPA/Tolga Bozoglu

- Gospodin se tako izrazio, to je njegovo pravo. Neću se na to osvrtati. Mi moramo da govorimo na terenu. Svako ima svoj način izražavanja. Ne znam samo koliko je fino tako nešto reći. Porazgovaraću o tome sa igračima. To nas može samo motivisati. Mi ne smemo prihvatati negativu na terenu, to nije naš stil", poručio je Dalić.

ZANOSNA SOFIJA, ATRAKTIVNA KAROL, LEPA MELANI I NASMEJANA LEONITA! Diže se temperatura, ko je vaš izbor? (FOTO)

Golman Kanade i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan, koji je rođen u Kninu, zbog čega je konstantno na meti Hrvata, pokušao je da spusti loptu posle izjave selektora Herdmana:

- To je naša privatna stvar i to ostaje u krugu svlačionice.

Borjan je takođe poručio da će na licu mesta bodriti Srbiju protiv Brazila i da veruje da Orlovi mogu napraviti još jedno iznenađenje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.