SRPSKI ZET JE BAŠ POBESNEO ZBOG MESIJA: Bastijan nie mogao da PREĆUTI, njegove reči će daleko odjeknuti!
Bastijan Švajnštajger, Foto: Printscreen Instagram

da li se slažete?

SRPSKI ZET JE BAŠ POBESNEO ZBOG MESIJA: Bastijan nie mogao da PREĆUTI, njegove reči će daleko odjeknuti!

Slavni Nemac deli mišljenje većine fudbalske javnosti

Objavljeno: 23:55h

Fudbalska reprezentacija Argentine je osvojilu titulu svetskog šampiona, a trofej je podigao Lionel Mesi i tako prema mnogima zaslužio titulu najboljeg fudbalera u istoriji.

Međutim, jedan trenutak sa dodele pehara se nije dopao fudbalskoj javnosti, a pogotovo "srpskom zetu", Bastijanu Švajnštajgeru.

Katarski šeik Tamim bin Al Tani je kada je uručivao Mesiju "boginju" na njega stavio dosta čudan komad odeće. Kasnije se saznalo da je to plašt koji nose katarski bogataši u svečanim situacijama.

Mesi u katarskim odorama
Mesi u katarskim odoramafoto: EPA/Ronald Wittek

Mnogi su na društvenim mrežama komentarisali da je promovisanje ovog katarskog običaja bilo nepotrebno i da je to samo još jedan marketinški trik.

Nije ćutao ni proslavljeni nemački fudbaler, i suprug naše Ane Ivanović, Bastijan Švajnštajger, koji je jasno izneo svoje mišljenje.

- Katarski vladar je tim potezom Mesiju oduzeo najveći trenutak njegove karijere. Očigledno je da se Mesiju to nije svidelo, kao ni meni. Ako su hteli odati počast lokalnim običajima, to su mogli da urade kasnije, u svlačionici. Sve u svemu, jako neuspešan performans - oštar je bio Nemac.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.