ĐOKOVIĆ OTKRIO NEVEROVATNU STVAR! Čuo sam njegov glas tokom meča...
Novak Đoković izdvojio je nekoliko reči o svom sinu, Foto: EPA/Yoan Valat

NEIZMERNA SNAGA!

ĐOKOVIĆ OTKRIO NEVEROVATNU STVAR! Čuo sam njegov glas tokom meča...

Đoković nakon osvajanja mastera u Rimu priča o tome koji je detalj najviše zapazio

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je nakon osvajanja turnira u Rimu, rekao je da bi bio neizmerno srećan ako bi ga njegov sin Stefan nasledio na terenu.

Jedan od najboljih u istoriji ovog sporta, pred meč trećeg kola protiv Slovenaca Aljaža Bedenea pričao je o svom nasledniku.

JELENA ĆE POBESNETI POSLE REČI NOVAKOVE BIVŠE! Brutalna crnka OTKRILA kakav je Đoković u ...

- Interesantno, ja sam ga čak i za vreme polufinalnog meča čuo, njegov smeh. Otac sam mu, pa prepoznajem. Nije bio toliko zainteresovan da gleda koliko da igra tenis, pa mi je drago što je imao adekvatne sparing partnere - rekao je Novak Đoković, pa je dodao:

Novak Đoković
foto: Profimedia

- Bili su naši gosti Japanci, dva brata, od 6 i 8 godina, na turniru Beogradu, vrlo talentovani, čak je i Muratoglu prokomentarisao koliko su talentovani. Baš smo diskutovali o tome da nismo videli odavno tako talentovanu decu. Stefan je zajedno sa njima po ceo dan bio na terenu, to je ono što ga čini srećnim i što mu donosi radost i veselje, što mene kao teniskog tatu ispunjava. Ako želi ceo dan da igra neka igra.

Đoković je nedavno istakao da neće stvarati pritisak svom potomku:

DIJANA ĐOKOVIĆ JE NJEMU RODILA SINA! I to pre BRAKA sa Srđanom

- Ne forsiram Stefana da igra tenis, nikada to nisam radio, niti sam mu rekao da to mora. To je isključivo njegova želja, da izađe na teren. Ako želi na to putovanje, biću uz njega. Naravno da ću bit oduševljen ako bude hteo. Ipak, on ima samo sedam godina, premlad je i ne bi trebalo da oseća nikakav pritisak ili očekivanja, iako će to osetiti jer je član naše porodice. Privlačiće pažnju, posebno kod nas u zemlji. Uživam da vidim tu čistu emociju kod njega, kao kod 99,9 odsto dece u tom uzrastu, jer se tada zaljube u sport. Uvek se trudim da i sam probudim ili održim tu emociju kod sebe - završio je Đoković.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.