ĐOKOVIĆ O OPORAVKU POSLE MEČA: "Ustajem u 4 ujutro i radim sklekove!"
Novak Đoković, Foto: EPA/Mohammed Badra

blizu perfektnog

ĐOKOVIĆ O OPORAVKU POSLE MEČA: "Ustajem u 4 ujutro i radim sklekove!"

Mnogi su mišljenja da je Đoković odigrao savršen meč

Objavljeno: 18:32h

Novak Đoković se ubedljivim trijumfom nad Aljažom Bedeneom plasirao se u osminu finala Rolan Garosa.

Prvi reket sveta trijumfovao je u tri seta (6:3, 6:3, 6:2) i zakazao meč sa Dijegom Švarcmanom u borbi za četvrtfinale Grend slema u Parizu.

Mnogi su mišljenja da je Đoković odigrao savršen meč, a Aleks Koreča ga je posle duela pitao da li je moguće da tako nastavi do kraja turnira.

- Pokušaćemo, to je veliki izazov i za mene i za tebe. Perfekcija je uvek subjektivna, nemoguće je igrati perfektno, ali težim tome. Hteo sam bolje da se osećam na terenu, da budem agresivan. Danas je bilo dosta dobro - rekao je Đoković.

1 / 5 Foto: EPA/Mohammed Badra

Koreča se mučio da izgovori rec "zahtevno", ali ga je Nole na kraju razumeo.

- Hvala ti za novu reč na francuskom. Odrastao sam u Srbiji, igrao sam mnogo turnira na šljaci, ovde u Parizu su tereni savršeni. Moja motivacija je uvek tu.

Potom se Novak i našalio na pitanje kako se oporavlja od mečeva. - Obično ustajem u četiri ujutro i radim sklekove. Ne, spavam dobro osam ili devet sati. Pokušavam da to radim. Veoma je važan oporavak. Provešću sat ili dva na terenu, a onda sa porodicom, ženom, decom koji nisu ovde i koji mi nedostaju mnogo, koristiću racionalno energiju da ostanem svež - rekao je Đoković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.