Probudio se posle 11 godina kome, pitao za Federera i ŠOKIRAO SE! (VIDEO)

PROPUSTIO DOMINACIJU

Probudio se posle 11 godina kome, pitao za Federera i ŠOKIRAO SE! (VIDEO)

Hesus Aparisio je bio obožavalj švajcarskog tenisera, a onda je upao u komu iz koje se probudio tek ovog leta
Objavljeno: 19:19h

Da li ste ikada zamislili da ste veliki navijač recimo Čelsija ili Barselone i da ste nesrećnim slučajem pali u komu iz koje ste se probudili posle desetak godina i tada shvatili šta su vaši omiljeni timovi uradili za sve to vreme i kako biste reagovali? Deluje vam nezamislivo! E, pa nažalost takve stvari se dešavaju, a čovek po imenu Hesus Aparisio je živi primer.

Momak iz Sevilje je bio veliki fan Rodžera Federera od trenutka kada je Švajcarac počeo da krči svoj put ka teniskim visinama, ali je onda doživeo tešku saobraćajnu nesreću 2004. godine baš u trenutku kada je počinjala era dominacija velikog Rodžera. Upao je u komu koja je trajala punih 11 godina i iz koje se probudio ovog leta, tačnije 27. avgusta i možete zamisliti šta se dogodilo u njegovoj glavi kada se zapitao šta se dogodilo sa njegovim omiljenim teniserom.
- Bilo je kao bljesak u mojoj glavi i pitao sam za Federera. Mislio sam da se povukao, ali kada su mi rekli da ima 34 godine i da i dalje igra i da je uz to drugi na svetu, mislio sam da se šale sa mnom - počeo je priču momak iz Sevilje, a onda je saznao šta je sve švajcarski teniser postigao za tih 11 godina. - Uhvatio sam se za glavu kada su mi rekli da je osvojio 17 Gren slem titula. Znao sam da je veliki igrač, ali mi napamet nije palo da je sve to osvojio - rekao je o svom šoku Hesus.
On se probudio iz komatoznog stanja baš kada pred početak US opena koji je naravno ispratio i navijao za svog miljenika, međutim, nije se na kraju radovao. jer je trijumfovao Novak Đoković, teniser koga nije bilo ni na mapi pre nego što je Hesus doživeo nesreću. - Iznenadilo me je kako Federer igra, a i ovaj Đoković je odličan. Nadam se da ću uspeti da odgledam neki njegov meč uživo pre nego što završi karijeru. Možda i videti njegov 18. Gren slem.
Na kraju, pomenimo šta je sve Hesus propustio da vidi i kakvi ga sati gledanja vrhunskog tenisa očekuju, jer je Federer za vreme njegove kome osvojio 3 Australijan opena, 1 Rolan Garos, 5 Vimbldona, 4 US opena, zlato u dublu na Olimpijskim igrama i jedan Dejvis kup.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.