NOVAK NAM SPREMIO NEVIĐEN ŠOU! Nik Kirjos stiže u Beograd!
Novak Đoković, Foto: EPA/Christophe Petit Tesson

EGZIBICIJA!

NOVAK NAM SPREMIO NEVIĐEN ŠOU! Nik Kirjos stiže u Beograd!

Australijski teniser potvrdio je dolazak u glavni grad Srbije

Objavljeno: 11:30h

Između Novaka Đokovića i Nika Kirjosa vladalo je svojevremeno veliko rivalstvo, može se reći čak i neprijateljstvo, a onda se sve promenilo i njih dvojica su postali veliki prijatelji.

Sve je počelo od momenta kada je Kirjos bio jedan od retkih tenisera koji mu je pružio podršku kada su ga vlasti Australije zatočile i nisu mu omogućile da brani titulu na Australijan openu.

Kulminacija dobrog odnosa Novaka i Nika viđena je tokom finala Vimbldona, kada su nakon meča imali prijateljske reči jedan prema drugom, ali i zagrljaj koji je delovao nezamislivo ranije.

Novak Đoković, Nik Kirjos
foto: Profimedia

Iz ovog dobrog odnosa izgrađena je i osnova za dalje, pa je tako Kirjos najavio dolazak u Beograd.

Naime, dok je odgovarao na pitanja svojih fanova na Instagramu, dobio je jedan i vezan za duel protiv Novaka, kada je Kirjos otkrio ekskluzivu.

- Novak i ja ćemo sledeće godine imati revanš meč u njegovom rodnom gradu. Niko nije spreman za ovo - napisao je australijski teniser uz nekoliko emotikona koji ilustruju gromove.

Ostaje samo pitanje da li je Kirjos mislio na dolazak na Serbia open, koji će naredne godine biti održan u Banjaluci umesto u Beogradu, ili su on i Novak smislili neku novu atrakciju, koja bi bez sumnje bila spektakl o kojem bi pričao ceo svet.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.