"NOVAK TRN U KARLOSOVOJ PETI!" Legendarni teniser upozorio Alkarasa (FOTO)
Novak đoković i Karlos Alkaras, Foto: SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia

PORUKA ZA ŠPANCA

"NOVAK TRN U KARLOSOVOJ PETI!" Legendarni teniser upozorio Alkarasa (FOTO)

Karlos ne sme da bude opsednut Đokovićem. Mora da bude spreman za svakoga protivnika, a ne samo za Novaka, rekao je čuveni as

Objavljeno:
Veljko Petrović

Karlos Alkaras nedavno je priznao da je opsednut Novakom Đokovićem, ali ga je legendarni Džimi Konors upozorio da to ne sme da radi.

- I pored toga što je savladao Đokovića na Vimbldonu, on očigledno ostaje trn u njegovoj peti. Ali mora da bude oprezan, jer se na taj način priprema samo za jednog protivnika. S druge strane, ispada da misli da ostale uvek može da pobedi, da je za njih dovoljno dobar, ali vidi se da nije tako. I ostali teniseri dobro igraju - rekao je Konors.

Džimi Konors
Džimi Konorsfoto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Osvajač osam Grend slemova govorio je još malo o temi opsednutosti.

- Karlos ne sme da bude opsednut Đokovićem, jer ima još dobrih tenisera. Tu su i Janik Siner, Danil Medvedev. Mora da bude spreman za svakoga protivnika, a ne samo za Novaka. Ima tu još kvalitetnih tenisera - istakao je Konors.

Karlos Alkaras i Novak Đoković
Karlos Alkaras i Novak Đokovićfoto: EPA/YOAN VALAT

I pored ove kritike, čuveni Amerikanac hvali Španca.

- Dopada mi se njegovo ponašanje. Ne samo kako priča van terena, nego i kako se ponaša na njemu. Teniseri su mnogo plaćeni i zato moraju na terenu da pruže maksimum a on to i radi. Zato volim da ga gledam. Volim igrače koji će da se isprljaju na terenu i tačno znaju šta je potrebno uraditi da se bude prvi na svetu ili osvojiti važnu titulu. To pomaže i njima ali i tenisu. Takvo ponašanje podiže interesovanje za tenis - zaključio je Konors.

Bonus video:

06:45

KARLOS ALKARAZ NA BORBI BIKOVA U ŠPANIJI

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.