GERET BEJL SE NAŠAO U PROBLEMU, ALI JE ĐOKOVIĆ PRISKOČIO U POMOĆ: "Sledeći put kad se vidimo, poradićemo na tome!"
Novak Đoković priskočio je u pomoć Geretu Bejlu, Foto: marco iacobucci / ipa-agency.net / imago sportfotodienst / Profimedia

legenda

GERET BEJL SE NAŠAO U PROBLEMU, ALI JE ĐOKOVIĆ PRISKOČIO U POMOĆ: "Sledeći put kad se vidimo, poradićemo na tome!"

Srbin je spreman za pomoć u svakoj situaciji

Objavljeno:

Najveća teniser svih vremena,Novak Đoković, nedavno je imao priliku da se upozna i provodi vreme sa poznatim fudbalerom Geretom Bejlom na Rajders kupu u Rimu.

Samo nekoliko dana nakon njihovog susreta, čuveni fudbaler je podelio video snimak na svojim društvenim mrežama koji je oduševio mnoge, uključujući i Novaka.

U tom snimku, Bejl je demonstrirao svoje teniske veštine, prikazujući kako se snalazi na teniskom terenu. Ovaj video je privukao pažnju širom sveta i stigao je i do Novaka Đokovića.

Đoković je odmah reagovao i kontaktirao Bejla, izražavajući svoje divljenje ili možda čak izražavajući interes za buduću saradnju ili susrete na teniskom teren.

- Video sam Bejla kako kida dok udara forhende. Ja sam mu zapravo odmah poslao poruku čim sam video snimak, napisavši mu "taj forhend ti kida, baš mi se sviđa" - rekao je Novak za Tenis TV.

- On mi je vratio poruku, zahvalio mi se i napisao "ali se mučim sa bekhendom". "OK, mislim da mogu da ti pomognem". Sledeći put kad se vidimo poradićemo na tom bekhendu.

Podsetimo, Bejl je početkom ove godine šokirao čitavu planetu odlukom da završi karijeru.

Čuveni Velšanin koji je u toku karijere pet puta osvajao Ligu šampiona, tri puta La Ligu, uz mnogo drugih ekipnih i individualnih priznanja, odlučio je da stavi tačku na veoma uspešnu karijeru.

Najveće uspehe Bejl je postigao dok je bio član Real Madrida od 2013. do 2022. godine.

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.