Nije bitan sport - kada igraju Srbin i Hrvat, zna se ko dobija! (FOTO)
Foto: AP

bravo duci

Nije bitan sport - kada igraju Srbin i Hrvat, zna se ko dobija! (FOTO)

Dušan Lajović pobedio je Bornu Ćorića na turniru u Istanbulu
Objavljeno:

Srpski teniser Dušan Lajović pobedio je u prvom kolu ATP Istanbula hrvatskog igrača Bornu Ćorića sa 2:1 (6:3, 6:7, 7:5).

Igralo se dosta ujednačeno ali je 84. teniser sveta na kraju dobijao odlučujuće poena i slavio zasluženo posle dva sata i 43 minuta.

Lajović je u sedmom gemu prvog seta spasao čak pet brejk lopti, dok je u narednom iskoristio nervozu mladog Hrvata za vođstvo od 5:3. Usledio je servis gem popularnog Ducija koji je rutinski završio prvi set.

Na startu drugog seta Lajović odmah pravi brejk, koji je držao do desetog gema, kada je servirao za prolaz u narednu rundu. Međutim, Ćorić je uspeo da se izvuče i izjednači na 5:5. Drami nije bilo kraja, Duci ponovo oduzima servis gem protivniku, ali u dvanaestom gemu opet gubi svoj , pa je usledio taj-brejk. Hrvatski teniser ubedljivo je slavio u taj-brejku (7:1), pa je tako meč odveo u treći set. Nastavak je doneo dobru igru Borne Ćorića, koji prva brejk u uvodnom gemu trećeg seta. Lajović se držao na brejk zaostatka a onda u osmom gemu uzvratio istom merom 4:4. Do kraja meča Lajović je Ćoriću dozvolio samo jedan gem i na kraju zasluženo slavio sa 7:5. Protivnik Lajoviću u drugom biće 88. teniser planete nije bitan sport - kada igraju srbin i hrvat zna se ko dobija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.