DOBRO POGLEDAJTE KO JE ČOVEK KOJI JE POGODIO ĐOKOVIĆA: Idol mu je Srbin, a njegov potez je ŠOKIRAO PLANETU
Mario Feri Falko, Foto: marioferrifalco/Instagram

pa, da li je ovo moguće

DOBRO POGLEDAJTE KO JE ČOVEK KOJI JE POGODIO ĐOKOVIĆA: Idol mu je Srbin, a njegov potez je ŠOKIRAO PLANETU

Poznat je sportskoj javnosti

Objavljeno: 16:23h

Srpski teniser Novak Đoković je pogođen u glavu kada je napuštao teren nakon pobede u drugom kolu Mastersa u Rimu.

Jednom od navijača je ispala flašica sa vodom i pogodila najboljeg tenisera sveta koji je pretrpeo poprilično jak udarac.

Ipak, sve je u najboljem redu, pa je Novak tokom dana odradio trening.

Otkriven je identititet navijača koji je nehotice povredio Srbina.

U pitanju je Mario Feri Falko koji se oglasio na društvenim mrežama i uputio izvinjenje Đokoviću.

- Želim da se izvinim za ono što se desilo na turniru u Rimu nakon što je Đoković završio svoj meč. Flašica vode mi je iskliznula i pala na Đokovićevu glavu. Mnogi misle da smo to uradili namerno, ali mi je flaša samo iskliznula - rekao je, potom i dodao:

- Nažalost ovakve stvari se dešavaju. Nadam se da nije povređen. Izvinio sam mu se takođe. Želeo sam da kažem onima koji vređaju da nisam to uradio namerno, već slučajno - rekao je na svom Instagram profilu.

Mario Feri Falko je inače 37-godišnji fudbaler, koji trenutno nema angažman, a tokom karijere je nastupao u brojnim klubovima širom sveta. Karijeru je započeo u italijanskom Kastel Sangru, a put ga je kasnije vodio i po ostalim niželigašima na "čizmi", Venafra i Audaks Herahona. Nastupao je čak i u Jordanu za Al Fajsali, na Sejšelima za Kot Dor, kao i u Indiji i San Marinu, za Junajted i višestrukog prvaka Tre Fjori, piše "Telegraf".

Inače, na njegovom profilu stoji objava posvećena Siniši Mihajloviću koji mu je bio idol.

- TI SI BIO PRIMER. Beskonačni borac i časni čovek, nedostajaćeš celom fudbalskom svetu. Mnogima ste sigurno pokazali pravu vrednost života, HVALA - napisao je Mario nakon smrti legende srpskog i italijanskog fudbala.

Trenutno nastupa u GOA7 ligi, prvom prvenstvu koje spaja svet sporta i interneta, kako se navodi na zvaničnom sajtu ovog turnira. Utakmice se strimuju na Jutjubu i Tviču, a uključuju brojne ličnosti i ljude koji su zahvaljujući mrežama postali poznati.

Nije se ipak proslavio po svojoj fudbalskoj karijeri već u ulozi influensera, pa na društvenim mrežama jako često obljavuje kladioničarske tipove.

U žižu javnosti dospeo je 2022. godine na Svetskom prvenstvu u Kataru, kada je tokom utakmice između Portugala i Urugvaja na teren utrčao sa zastavom u duginim bojama koja označava gej pokret, u majici na kojoj piše "Save Ukraine" kao i majicu podrške iranskim ženama.

Bonus video:

00:11

Novak izlazi iz Urgentnog centra

(Espreso sport/Telegraf/Prenela J.B)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.