Đokovića udarile emocije dok je pričao o Jeleni Genčić, pa je otkrio i koji superheroj bi voleo da bude!
Foto: Reuters

drugačiji od ostalih!

Đokovića udarile emocije dok je pričao o Jeleni Genčić, pa je otkrio i koji superheroj bi voleo da bude!

Najbolji srpski teniser uspešno se oporavlja od povrede lakta

Objavljeno:

Najbolji srpski teniser Novak Đoković oporavlja se od povrede lakta koja ga je odvojila od terena. Na teren će se vratiti početkom 2018. godine, a i pored toga što ne igra Novak je i dalje u centru pažnje svetskih medija.

Divčev auto mi je uvek na raspolaganju kad dođem u Beograd: Dino Rađa za Espreso o onome što je neraskidivo između njega, Vlada, Saleta, Kukoča... (VIDEO)

Trenutno šesti teniser sveta je za magazin 'Life beyond sport' dao opširan intervju vezan za svoje početke, rad sa Jelenom Genčić, ali i načine na koje se opušta kada ode na neki turnir.

Spreman za NBA, ali i za Ligu šampiona! Nikola Jokić je opasan košarkaš, ali nismo znali da je ovako dobar fudbaler! (VIDEO)

Jelena Genčić je prepoznala Novakov talenat još dok je on bio veoma mali. Za Đokovića je imala samo reči hvale, a nekadašnji svetski broj jedan rekao je da mu je ona bila poput majke:

- Nas dvoje smo uvek razgovarali o životu uopšte. Nisu to samo bile priče o tome kako da pogodim forhend ili bekhend na liniju. Pričali smo o klasičnoj muzici, poeziji, o svemu. Ponašala se kao moja majka, a ja dosta dugujem svojim roditeljima - rekao je Novak.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

Dotakao se Đoković i borbe koju vodi sa egom. Kaže da je u životu najbitnija ravnoteža:

- Kao jin i jang. Ako želite da dostignete visine u tako zahtevnom sportu kao što je tenis, morate da imate taj holistički pristup, i da zadovoljavate svoje potrebe, emocionalno, privatno i profesionalno. Posvećen sam tenisu, svojoj porodici, supruzi i deci. Tako dobijam bitku sa svojim egom - rekao je Đoković.

foto: Fonet

Otkrio je Novak i na koji način provodi slobodno vreme:

- "Fleš" – to je serija koju moja supruga i ja trenutno gledamo. U pitanju je američka TV serija o jednom superheroju. Volim da provodim vreme u parku, slušam mirne zvuke vode i vidim kako se ljudi opuštaju i povezuju sa prirodom. Gledam TV emisije sa suprugom. Moram da imam filter, nešto što će mi skrenuti misli od tenisa i pomoću čega ću se opustiti, jer sledećeg dana moram da budem motivisan da radim stvari iznova i iznova. Ako sam u potpunosti u tenisu i nemam vremena za društveni život, ako nemam nikakva druga interesovanja, teško da mogu da zadržim volju za pobedom - zaključio je Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Bakljada Grobara posvećena Željku Obradoviću

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.