NISU JOJ DALI DA ZATRUDNI: Otkriveno zašto je Ana Ivanović do sada čekala da ostane u drugom stanju! (FOTO)
Foto: AP

Pakao modernog sporta

NISU JOJ DALI DA ZATRUDNI: Otkriveno zašto je Ana Ivanović do sada čekala da ostane u drugom stanju! (FOTO)

Moderni sport pokazao je 'pun sjaj' u ovom slučaju

Objavljeno:

Ana Ivanović se nalazi u drugom stanju i svi svetski mediji uveliko pišu o ovoj temi, a iako se srpska teniserka još nije oglasila povodom ove vesti, mediji već znaju i pol deteta.

BILA JE TO LJUBAV NA PRVI POGLED: Partizan slavi 72. rođendan, a evo zbog čega sam ja izabrao da navijam za njega! (FOTO) (VIDEO)

Želela je Ana i ranije da zatrudni, ali verovali vi ili ne, sponzori joj to nisu dozvoljavali!

foto: Reuters

Prema milionskim sponzorskim ugovorima koje je Ana Ivanović potpisala sa uticajnim brendovima jedna od stavki je bila da je u obavezi da igra do 30. godine, kao i da samo povreda može da je odvoji od terena. U suprotnom, sponzorima će plaćati penale i do sedam miliona evra!

foto: Fonet

Zbog ovoga, Ana nije bila u mogućnosti da proširi porodicu ranije, ali pošto 7. novembra puni 30 godina sada je konačno u prilici da se posveti privatnom životu.

Ana Ivanović objavila fotku na kojoj joj se ocrtava trudnički stomačić! (FOTO)

Dok je Srpkinja igrala tenis, njena godišnja zarada od tenisa iznosila je pet miliona evra, a pošto je završila karijeru, njena zarada će iznositi 1,5 miliona evra godišnje.

Takođe, još neke kompanije koje su verne Ani imaju stavke kojima štite svoje interese. Tako ugovor s 'Dubai djuti-frijem' nalaže obavezno učešće na pojedinim turnirima i njihovim reklamnim događajima.

foto: Dado Đilas

Videćemo kako će sve ovo uticati na Anu i na njeno finansijsko stanje, znamo da su u karijeri i ona i Bastijan Švajnštajger imali višemilionske ugovore.

ANINI UGOVORI - SEDAM VELIKIH SPONZORA

Adidas - 5 miliona evra godišnje Dubai djuti-fri - 5 miliona evra godišnje Roleks - tajna suma Joneks - tajna suma Šiseido - tajna suma Đus plus - tajna suma Trejners for mi - tajna suma

BONUS VIDEO: Aleksandar Prijović za Espreso o meču sa Austrijom, ali i muzičkom ukusu

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.