IPAK NIJE TAKO CRNO: Beker ima 'leba da jede! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

NIJE GLADAN

IPAK NIJE TAKO CRNO: Beker ima 'leba da jede! (FOTO)

Ako uzmem taksi, platiću ga i verujte mi nisam ništa ukrao...

Objavljeno:

Legendarni nemački teniser Boris Beker i do skoro trener Novaka Đokovića obratio se javnosti povodom priča da je bankrotirao i da nema dovoljnih novčanih sredstava za život.

NOLE UPOZNAO AJSMENA: Čovek koji može da provede 2 sata u ledenoj vodi oduševljen srpskim teniserom! (FOTO)

Krajinovićev džinovski skok zbog koga je i ATP morao da reaguje! Novak i dalje pada! (FOTO)

Bivši trener Novaka Đokovća potvrdio je da duguje britanskoj privatnoj banci 3,5 miliona dolara, s tim što njegove kompanije "Becker Private Office" i "BB SARL" nisu direktno uključene u sve to.

- Istina je da se nalazim u bankrotu od 21. juna, ali je pogrešno reći da sam 'slomljen'. Trenutno se vodi stečajni proces protiv mene. Ali, moje kompanije 'Becker Private Office' i 'BB SARL', nisu zbog toga direktno pogođene - rekao je Beker za nemački medij "NZZ".

foto: Reuters

Beker je istakao da ne osporava potražnju dugovanja od banke, međutim ne slaže se ukupnim iznosom. - Banka sada zahteva 26 odsto od ukupnog iznosa. Po meni, to je nekih od tri do pet procenata. Nažalost, banka odbija da se sastane sa mnom i moji advokati više od godinu dana pokušavaju da reše problem - rekao je Beker, a potom još jednom ponovio: - Nisam ostao bez para, nisam slomljen. Radije bih nešto uradio za danas, nego za sutra. Nisam ostao bez imovine i nisam objavio totalni bankort, to je od velike važnosti. Idem u Cirih i platiću hotelsku sobu najnormalnije. Da sam bankrotirao to ne bih moga da uradim. Ako uzmem taksi, platiću ga i verujte mi nisam ništa ukrao - istakao je Beker

LUDA PRIČA O SRPSKOM TENISERU KOJI JE ZALUDEO SVET: Kupio kartu za Arsenal - Zvezda, Novak mu dao stan i plaćao trenere!

BONUS VIDEO: Tavamba posle meča sa Skenderbegom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.