Jedan Švajcarac manje na Đokovićevom putu ka tituli u Australiji! (FOTO) (VIDEO)

Strašni kanadski bombarder

Jedan Švajcarac manje na Đokovićevom putu ka tituli u Australiji! (FOTO) (VIDEO)

Miloš Raonić je posle borbe u pet setova uspeo da izbaci Vavrinku u osmini finala turnira u Melburnu
Objavljeno: 12:49h

Još jednom iznenađenje na Australijan openu, a priredio ga je Kanađanin crnogorskog porekla Miloš Raonić koji je izbacio sa turnira Stena Vavrinku posle borbe u pet setova 6:4, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3. Nekadašnji osvajač titule u Melburnu ove godine nije uspeo da prebrodi osminu finala gde je za njega bio koban 13. nosilac koji je uspeo da izdrži pritisak u odlučujućem setu meča, nakon što je pre toga ispustio dva seta prednosti.

U prvom setu viđen je samo jedan brejk i taj je bio dovoljan Raoniću da dobije taj period igre. Drugi je počeo brejkom Švajcarca, ali je server iz Kanade odmah napravio ribrejk da bi do kraja seta još dva puta oduzeo servis protivniku za velikih 2:0.
Onda dolazi do buđenja dvostrukog Gren slem šampiona koji u naredna dva seta sa po jednim brejkom dolazi do izjednačenja. Međutim, u petom setu se pribrao Raonić i iako je ispustio jednu meč loptu na servis Vavrinke, već na svom servis gemu je došao do trijumfa. Njegov naredni protivnik biće Gael Monfis sa kojim će se boriti za mesto u polufinalu.

Australija open 1/8 finala:
Muškarci 5:7, 6:3, 3:6, 6:7 6:2, 6:3, 5:7, 4:6, 6:3 6:4, 6:4, 7:5
4:6, 4:6, 6:7 Žene 6:4, 6:0 6:2, 6:4
4:6, 6:4, 8:6

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.