SRPSKOG GLUMCA IZBACILI SA TRIBINA NA MEČU OLGE DANILOVIĆ: Zbog onoga što im je odgovorio danas mu svi aplaudiraju! (FOTO)
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky

On je i tada znao

SRPSKOG GLUMCA IZBACILI SA TRIBINA NA MEČU OLGE DANILOVIĆ: Zbog onoga što im je odgovorio danas mu svi aplaudiraju! (FOTO)

On se prisetio događaja kada je navijao za tada juniorku na Australijan openu

Objavljeno: 13:12h

Nova srpska teniska kraljica je rođena u nedelju popodne u Moskvi i ima samo 17 godina. Olga Danilović je osvojila svoju prvu profesionalni WTA titulu u karijeri i najavila svoj dolazak u teniski vrh kome će sigurno jednog dana pripadati.

Iako još tinejdžerka, mlada srpska teniserka je uspela da se upiše u istoriju "belog sporta" kao prva teniserka rođena u 21. veku koja je osvojila titulu.

Povodom njenog uspeha, poznati glumac i zvezda serije "Vojna akademija", Bojan Perić se prisetio njihovog prvog susreta, ali i zanimljivog detalja koji se dogodio u Melburnu kada je Danilovićeva igrala na juniorskom Australijan openu.

Bojan Perić je ispričao zanimljivu anegdotu sa Australijan opena
Bojan Perić je ispričao zanimljivu anegdotu sa Australijan opena foto: Zorana Jevtić

- Pre četiri godine, na koktelu posle premijere jednog domaćeg filma - prišao mi je moj heroj iz detinjstva PSD i rekao mi 'Zdravo ja sam Saša Danilović, i moja ćerka hoće da se slika sa tobom.' Stidljivo kraj mene staje ta nasmejana devojčica, smeje se neprekidno i ne progovara. Samo kulturno reče - hvala. Inače, kod slikanja ti stidljivi su mi možda i najsimpatičniji, pogotovo kad vidim da ih trema popušta u roku od pet sekundi. Videli smo se još desetak puta od tada. Totalno drugačija Olga. Otresita, duhovita i uvek nasmejana... Kao da se znamo ceo život. Juče je ta devojčica koja je sada jedna mlada osoba, igrala svoje prvo VTA finale a ja sam bio sa druge strane ekrana. Na trenutak, podsetila me je na naš prvi susret. Uplašila se. Ali samo na trenutak. Onda je verovatno shvatila da je to dosta glupo, i da ona može bolje od toga. I pobedila je. Postala je prvi milenijalac, osvajač WTA titule. I mnogima će postati heroj detinjstva... I zakucaće i ona preko nekog Sabonisa, vrlo brzo. Bravo malena, svaka ti čast!

Međutim, to nije sve, pa je dodao i "post scriptum".

A post shared by Bojan Peric (@bokiperic) on

- PS. - Fotku sam maznuo sa njenog profila, moram da je zamolim da slikamo sledeći put kad se vidimo. Plašim se da ću sada ja imati tremu.

- PPS. Usput, zbog nje su me kulturno zamolili da napustim teren gde je igrala na juniorskom Australian Openu, pošto sam balkanski i dosta grobarski negodovao na neku odluku... Rekoše mi tad ljudi iz organizacije - 'Gospodine, ovo je meč devojčica, u pojedinačnoj konkurenciji. Molimo vas da budete mirni'. Kako bre da budem miran, rođaci, vi ne shvatate da gledate šampiona...

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.