Okupili se srpski teniseri: Obradović čeka Novaka da se priključi! (FOTO)

Nadaju se najboljem

Okupili se srpski teniseri: Obradović čeka Novaka da se priključi! (FOTO)

Selektor Srbije je istakao da se čekaju vesti od najboljeg tenisera sveta o njegovom oporavku
Objavljeno:

Selektor Dejvis kup tima Srbije Bogdan Obradović rekao je da se nada brzom oporavku prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je zbog infekcije oka nedavno predao meč na turniru u Dubaiju. - Očekujemo vesti od Noleta što se tiče oporavka. Nadamo se da će sve biti u redu i da će se brzo priključiti timu - rekao je Obradović. Đoković je ove nedelje na turniru u Dubaiju predao u četvrtfinalu Špancu Felisijanu Lopesu zbog infekcije oka, pa je njegov nastup za Srbiju u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa protiv Kazahstana pod znakom pitanja.

Prvi teniser sveta je dan pošto je završio učeće na turniru u Dubaiju doputovao u Beograd na lečenje. Filip Krajinović i Viktor Troicki su u nedelju u dvorani "Aleksandar Nikolić" odradili prvi trening, a selelektor Obradović je rekao da se u ponedeljak očekuje da trening odradi i Nenad Zimonjić.
- Izuzetno smo zadovoljni uslovima u dvorani, kao i podlogom. Zaista nam je drago što smo mi prvi dobili priliku da igramo u dvorani pod imenom košarkaške legende Aleksandra Nikolića, kojeg svi izuzetno poštujemo - rekao je Obradović. Dejvis kup duel između Srbije i Kazahstana igraće se od 4. do 6. marta u dvorani "Aleksandar Nikolić". (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.