Beograđani, Novak vas zove u Pionir! Odazovite se! (FOTO)

Prvog dana ste zakazali

Beograđani, Novak vas zove u Pionir! Odazovite se! (FOTO)

Najbolji teniser sveta je putem Fejsbuka pozvao navijače da ispune tribine i pruže podršku njemu i saigračima u duelu sa Kazahstanom
Objavljeno:

Nimalo nisu bili srećno odzivom publike srpski teniseri prvog dana duela protiv Kazahstana u 1. kolu Dejvis kupa, jer je na tribinama hale "Aleksandar Nikolić" bilo jeva 5.000 ljudi. Kazahstanski bubanj odjekivao Pionirom: Navijači protivnika Srbije zadobili simpatije publike! (VIDEO) Dvorana je delovala poluprazno, a nekoliko desetina kazahstanski navijača su stvorili atmosferu njihovim igračima kao da igraju pred svojom publikom zbog čega su bili razočarani članovi Dejvis kup tima Srbije.

Troicki besan na publiku: Izgleda da Beograđanima nije dovoljno što igra 23. teniser sveta! (FOTO) Viktor Troicki je posle poraza od Mikaila Kukuškina bio veoma oštar prema beogradskoj publici, a zbog svega toga reagovao je i Novak Đoković koji je putem svog Fejsbuka pozvao navijače da dođu u halu i pruže podršku njemu i saigračima u borbi za plasman u četvrtfinale.
Šta to Novak zamera publici u hali Aleksandar Nikolić? (FOTO) (VIDEO) - Presrećan sam što imam priliku da ponovo igram u timu Srbija, kod kuće pred svojom porodicom, prijateljima i narodom. Jako ste nam važni! Vaša podrška i prisustvo su jedan od presudnih faktora za prolazak dalje. Idemo - napisao je Novak.

I'm happy to play at my home, surrounded by my family, team and countrymen. It brings me lots of joy and positive...

Posted by Novak Djokovic on Saturday, March 5, 2016

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.