Otkrivena tajna svetskog tenisa? Nadal nije bio povređen, već se dopingovao?

da li je ovo istina?

Otkrivena tajna svetskog tenisa? Nadal nije bio povređen, već se dopingovao?

Bivša francuska ministarka zdravlja i sporta otkrila je da je Nadal 2013. godine pauzirao sedam meseci zbog prikrivanja da je pao na doping tenstu
Objavljeno: 12:05h

Nakon što je otkriveno da je Marija Šarapova pala na doping testu na Australijan openu, stižu i informacije da je Rafael Nadal takođe koristio nedozvoljene supstance, ali da je to prikriveno. Bivša francuska ministarka zdravlja i sporta Roselin Bašelo otkrila je za španske medije da je Nadal 2013. godine pauzirao sedam meseci zbog prikrivanja da je pao na doping testu, a ne zbog povrede kolena kako je preneto javnosti. Mašino emotivno pismo navijačima posle doping skandala! (FOTO)

Mnogi su Šarapovoj okrenuli leđa, ali ne i Novak Đoković! - Mi znamo da je tih sedam meseci zbog famozne povrede, Nadal zapravo pauzirao nakon što je pao na doping testu. Kada vidite da neki teniser ne igra po nekoliko meseci, propušta turnire u nizu, onda je to uglavnom zbog toga što je bio pozivitan na doping testu - rekla je bivša francuska ministarka zdravlja i sporta za madridski As. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.