ĐOKOVIĆ: Istrpeo sam ogroman pritisak! Sada je sve slađe! (FOTO)
Foto: Reuters/lucas Jackson

REČ KRALJA TENISA

ĐOKOVIĆ: Istrpeo sam ogroman pritisak! Sada je sve slađe! (FOTO)

Najbolji teniser sveta posle pobede u finalu US opena priznao da ga Federer uvek natera da da maksimum
Objavljeno: 10:02h

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da mu je ova godina uz 2011. najbolja u životu, pošto je u ponedeljak rano ujutro po srednjeevropskom vremenu osvojio US open. - Ovo je bila neverovatna sezona, posle one iz 2011, najbolja u mom životu. Ali, ove uživam više nego tada jer sam u međuvremenu postao suprug i otac, tako da je sve to slađe - rekao je Đoković u Njujorku nakon pobede u finalu nad Švajcarcem Rodžerom Federerom.

Đoković je kazao da protiv Federera uvek mora da se da maksimum, jer je on verovatno najbolji teniser u istoriji. - Federer uvek izvlači najbolje iz mene. On mi daje dodatni motiv i protiv njega uvek mora da se pruži maksimum. Imao sam dodatni pritisak, jer sam igrao protiv verovatno najboljeg tenisera u istoriji - kazao je Đoković.
Đoković je trijumfom nad Rodžerom Federerom sa 3:1 u setovima osvojio svoj drugi US Open, a ukupno 10. grend slem u karijeri. - Ovakvi rezultati su ono što me motiviše da nastavim dalje - istakao je najbolji svetski teniser. Prvi teniser sveta ove je godine osvojio tri gred slema, Melburn, Vimbldon i Njujork, a igrao je i u finalu četvrtog, Roland Garosu, u kome je poražen od Stanislasa Vavrinke. (Espreso.co.rs/Izvor: Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.