HRVATSKI MEDIJI: Novak je vređao navijače i protivnike, nije ni čudo što ga mrze! (FOTO)

zavist je čudo

HRVATSKI MEDIJI: Novak je vređao navijače i protivnike, nije ni čudo što ga mrze! (FOTO)

Na hrvatskom portalu "Index" osvanuo je tekst u kome se navodi da je Novak Đoković svojim ponašanjem u prethodnim godinama izazvao bes kod teniske publike širom sveta
Objavljeno: 09:54h

Ponašanje publike na finalu US Opena tema je broj jedan među svetskom teniskom javnošću. Neverovatna naklonost Rodžeru Federeru u duelu sa Novakom Đokovićem pokrenula je debatu oko toga, zbog čega na Zapadu ne vole srpskog tenisera. Ovom temom pozabavili su se i hrvatski mediji, koji su pre svega kritikovali američku publiku, ali uz ogradu da je Đoković glavni krivac zbog neprihvatanja od strane teniskih fanova. SVUDA GA MRZE: Zašto Novaku ONOLIKO ZVIŽDE u Njujorku i Londonu? (VIDEO) Kako se navodi u tekstu na portalu "Index", Novak je čestim predajama na početku profesionalne karijere i provociranjem suparnika počeo da gubi navijače. Naglašavaju da je sve počelo upravo na US Openu kada se Novak našao na udaru Endija Rodika, kada je američki teniser izjavio da Novak simulira povrede kako bi promenio tok meča.

Hrvati navode da dok je Novak bio "večito treći" nije predstavljao problem pristalicama Nadala i Federera, ali je njegov napredak u karijeri promenio mišljenje mnogima. U tekstu se još ističe da je sa boljim rezultatima krenulo i problematično ponašanje Novaka. Vređanje navijača (svojih i protivničkih) i rivala na terenu, preterane gestikulacije i slavlje posle pobeda, samo su neki od razloga za omraženost kod teniske publike. "Uzalud mu pevanje, imitiranje i zabavljanje navijača, jer ga Zapad nikada neće prihvatiti" - zaključuju Hrvati. (Espreso.co.rs/Izvor: Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.