KIRJOS PREVARIO KJARU SA POZNATOM PEVAČICOM ALBANSKOG POREKLA? - "Ta gola devojka sa Nikom, nisam ja!"
Foto: Profimedia

UPOREDILA GA SA ZVEREVIM

KIRJOS PREVARIO KJARU SA POZNATOM PEVAČICOM ALBANSKOG POREKLA? - "Ta gola devojka sa Nikom, nisam ja!"

Verovatno poslednja svađa ovog para je bila toliko žestoka da je morala da interveniše policija

Objavljeno:

Australijski teniser Nik Kirjos našao se u centru skandala nakon žestoke svađe sa devojkom Kjarom Pasari u jednom hotelu u Melburnu, i to dok su zajedno provodili karantinske dane!

Nik i Kjara su se nedavno vratili u Australiju i morali su da prođu karantin, ali su se u jednom trenutku toliko posvađali da je uprava hotela pozvala policiju koja je "ljubavnike" razdvojila u dve odvojene sobe.

Kjara Pasari
foto: Printscreen/Instagram/@chiarapassari

A razlog svađe jesu poruke koje je Kjara našla u Nikovom telefonu, da bi zatim na svom Instagram "storiju" podelila Kirjosovu fotografiju na kojoj se vidi kako teniser leži u zagrljaju druge devojke.

Nik Kirjos
foto: EPA/Dave Hunt

- Ta gola devojka sa Nikom nisam ja. Nadam se da je sada sve jasno - poručila je Kjara koja je potom podelila celu prepisku sa Kirjosom koji je tražio od nje da odnese svoje stvari iz njegove kuće, ali da ostavi laptop.

Kjara je potom odgovarala na pitanja pratioca na Instagramu i otkrila je da se Kirjos dopisivao i sa Ritom Orom, pevačicom poreklom sa Kosova, kao i da su međusobno delili fotografije.

1 / 8 Foto: Profimedia

Inače, Kjara i Nik su uplovili u vezu još u julu 2020. godine, ali su se posvađali malo pre Australijan opena. Potom su se pomirili i završili zajedno u hotelskoj sobi, da bi imali novu žestoku raspravu za Dan zaljubljenih. Situacija se ponovo stišala, ali posle ovog skandala koji su napravili čini se da je stavljena tačka na njihovu vezu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.