BEKER NEMA DILEMU KO JE GOAT: Novak je ispred, Rodžer i Rafa da razmisle koliko će još moći da se zovu igračima!
Beker i Đoković, Foto: AP/Ben Curtis

surov

BEKER NEMA DILEMU KO JE GOAT: Novak je ispred, Rodžer i Rafa da razmisle koliko će još moći da se zovu igračima!

Zanemaruje se činjenica da su Federer na početku i Đoković na kraju karijere imalli slabiju konkurenciju nego Nadal tokom čitave karijere, kao i šta bi bilo da se na svakoj podlozi igra isti borj grend slemova

Objavljeno:

Boris Beker veruje da sve brojke govore da je Novak Đoković najbolji teniser svih vremena.

Bivši broj jedan svetskog tenisa je u podkastu "Žuta loptica" rekao kako brojke ne lažu i pokazuju ko se izdvaja u toj sjajnoj grupi koju čine Novak, Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Zanemaruje se činjenica da su Federer na početku i Đoković na kraju karijere imalli slabiju konkurenciju nego Nadal tokom čitave karijere, kao i šta bi bilo da se na svakoj podlozi igra isti borj grend slemova.

Boris Beker, Novak Đoković
foto: EPA/Julian Smith

- Broj nedelja na vrhu je vrlo bitan, tu nema laži, a jasno je da je Novak ispred - kaže Beker.

Kada je reč o grend slem titulama, tu su izjednačeni, imaju sva trojica po 20, ali neizvesno je kako će se Federer i Nadal oporaviti i kada će biti na terenu.

Rafa je objavio da ima koronavirus, Rodžer se ne očekuje na terenu pre leta i Vimbldona, pa je Novak i tu u prednosti da im pobegne i usami se na vrhu večne liste po broju najvećih titula.

Rafael Nadal, Rodžer Federer
foto: Profimedia

- Mislim da dva velikana kakvi su Rodžer i Rafa moraju ozbiljno da razmisle koliko će još moći da se nazivaju igračima. Sa Rafom je tu nešto lakše nego sa Federerom. Nema većeg ljubitelja Federera od mene, ali ne znam koliko će mu biti lako da napravi još jedan povratak posle operacije u 41. godini - zaključio je Beker.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.