Beker se ponovo oglasio: NOVAKOV OTAC JE PREŠAO LINIJU, MORA DA SE POKAJE!
Novak Đoković i Boris Beker, Foto: Profimedia

australija

Beker se ponovo oglasio: NOVAKOV OTAC JE PREŠAO LINIJU, MORA DA SE POKAJE!

Bivši trener Novaka Đokovića i legenda "belog sporta" Boris Beker još jednom se oglasio istakavši da je ostao prijatelj sa svetskim brojem jedan

Objavljeno: 19:15h

"Veoma mi je žao zbog njega, bliski smo, ostali smo prijatelji. Mnogo je pogrešnih stvari u ovoj situaciji, pitanje je ko je ovde loš momak, a javnost misli da je to Novak.

On često pravi greške, ali nisu u pravu, sada je doneo potrebnu dokumentaciju, a od 26 igrača koji su tražili izuzeće, petoro je dobilo i jedan od njih je Đoković", kaže Beker za "Eurosport" i nastavlja:

1 / 7 Foto: Profimedia

On je kao uzor i najbolji teniser sveta morao da napravi primer od sebe, ali pored svega, to je njegov život, njegove odluke i mi to moramo da poštujemo".

O porodici Đoković.

"Mislim da je njegov otac prešao liniju i da mora da se pokaje za sve što je rekao jer mu to nikako ne pomaže. Njegovi roditelji i brat su emotivni, ali to nije izgovor", kaže Beker.

O ostalim grend slemovima.

"Ovo me tera da pomislim šta će biti u budućnosti, kako će biti na ostalim Grend slemovima, uglavnom svi imaju ista pravila i najbolje bi mu bilo da se vakciniše da bi mogao da igra".

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.