ZNAMO GDE JE JELENA ĐOKOVIĆ: A čini se da je Novak IZGLADIO odnos sa poznatim Srbinom! Razlog SVAĐE je BIZARAN!
Jelena i Novak Đoković, Foto: Profimedia

dobili odgovore

ZNAMO GDE JE JELENA ĐOKOVIĆ: A čini se da je Novak IZGLADIO odnos sa poznatim Srbinom! Razlog SVAĐE je BIZARAN!

Ono što su nam još ove fotografije otkrile je da je Đoković očigledno ipak u dobrim onosima sa Obradovićem koji je drugačije nagovestio u jednoj od svojih skorijih izjava

Objavljeno: 21:28h

Fotografija dana kada je u pitanju domaća sportska javnost, nije došla sa nekog terena već sa šetališta Ade ciganlije gde se Novak Đoković pojavio na opšte iznenađenje ostalih šetača.

Kada su shvatili da je to zaista prvi teniser sveta, počela je opsada i traženje fotografija sa Novakom, a dok je on ispunjavao želje navijača, supruga Jelena je strpljivo čekala.

Ipak, i ona se vidi na fotografijama koje je objavio Bogdan Obradović, bivši selektor teniske reprezentacije Srbije.

Tako se posle dosta vremena pojavila u javnosti sa Novakom, koji je u dosadašnjem prinudnom odmortu posle deportacije iz Australije bi oprimećivan više puta u Beogradu i Crnoj gori, ali uglavnom sa roditeljima, Srđanom i Dijanom Đoković.

Ono što su nam još ove fotografije otkrile je da je Đoković očigledno ipak u dobrim onosima sa Obradovićem koji je drugačije nagovestio u jednoj od svojih skorijih izjava.

Za "Spotlight" je Obradović remkao da su se Novak i on sporečkali zbog kranje bizarnog razloga.

– U trenutku kada sam napuštao reprezentaciju ušli smo u jedan konflikt za koji ja i dalje kažem da sam u pravu. Novak nikako nije smeo ono da izjavi pred novinarom, postavio je glupo pitanje u glupom trenutku: “Nole ovde je roštilj sve živo, Niš, levo, desno…” Novak mu odgovara da ne jede meso, ne jede ćevape… Čoveče, Srbija tradicionalno živi na ćevapima, dolaze milioni turista da probaju te ćevape, što ti to pričaš, iz kog razloga? Mi nismo vegani, ne postoji, mi imamo naš srpski pravoslavni post, ali za Božić jedemo prase. Ne jedemo brokoli. Da ne pričam sa čije privatne strane Novaka je to uplilo kod njega – rekao je Obradović tad.

Ipak, deluje da je sada sve u redu i da ponovo imaju prijateljski odnos.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.