BEKER NAPET I NERVOZAN! PRETI MU ZATVOR?!
Boris Beker, Foto: Profimedia

nisu mu svetli dani!

BEKER NAPET I NERVOZAN! PRETI MU ZATVOR?!

Nekadašnji Grend slem šampion, i trener Novaka Đokovića, Boris Beker, inače sadašnji teniski komentator, suočava se sa kaznom od sedam godna zatvora ukoliko bude proglašen krivim na suđenju koje počinje u martu!

Objavljeno:

Boris Beker se suočava se sa 24 optužbe koje su vezane za stečajni postupak, odnosno mora da odgovara pred britanskim sudom zašto nije dovoljno sarađivao sa vlastima kada je u pitanju neka njegova neotkrivena imovina.

- Ja sam pozitivna osoba i verujem u englesku jurisdikciju. Da, napet sam i nervozan, ali to je to. Ne paničim - rekao je Beker kom su bankari kao poverioci tražili više od tri miliona evra:

1 / 5 Foto: Profimedia

Otkrio je Beker i kako je dospeo u ovu situaciju, da kao teniser koji je zaradio toliko novca dođe u situacijud a ima finansijske poteškoće.

- Bio sam teniser i nisam studirao administraciju ili pravo. Zato sam posle igračke karijere zavisio od takozvanih savetnika i menadžera koji mi očigledno nisu davali dobe savete. Koju sam alternativu imao? Napravljeno je mnogo grešaka i još plaćam račune.

Inače, Nemac trenutno živi u Londonu.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.