KECMANOVIĆ OPRAVDAO ULOGU FAVORITA: Srbin je u prvom kolu bio uspešan protiv brazilskog tenisera!
Foto: Profimedia

atp rio de žaneiro

KECMANOVIĆ OPRAVDAO ULOGU FAVORITA: Srbin je u prvom kolu bio uspešan protiv brazilskog tenisera!

Kecmanović u drugom kolu ide na boljeg iz večerašnjeg duela između šestog nosioca Lorenca Sonega i zemljaka Lasla Đerea

Objavljeno:

Srpski teniser Miomir Kecmanović melje redom protivnike na jakom ATP turniru iz serije 500 koje se igra u brazilskom Rio de Žaneiru.

Posle dve pobede u kvalifikacijama, Kecmanović je izborio plasman u glavni žreb, a tamo je imao sreće da mu prvi rival bude domaći takmičar Felipe Meliženi Rodriges, trenutno 224. teniser sveta. On je učešće u glvanom žrebu dobio putem vajld karte ali dalje nije mogao.

Kecmanović je odigrao odličan meč i pregazio Brazilca 6:3, 6:0 pa tako ni posle tri meča na turniru nema izgubljen set jer su i pobede u kvalifikacijama bile maksimalnim rezultatom.

Početak meča su obeležili brejkovi na obe strane i Brazilac se do tada i nekako držao u igri. Dva puta je opduzeo servis našem takmičaru ali ga je i tri puta izgubio. Kada je Kecmanović poveo 4:2, do kraja seta je sve držao pod kontrolom. U drugom delu igre nije bilo nikakve neizvesnosti. Brazilac je osvojio samo osam od ukupnih 33 poena i nijedan gem.

Kecmanović u drugom kolu ide na boljeg iz večerašnjeg duela između šestog nosioca Lorenca Sonega i zemljaka Lasla Đerea.

(Espreso/Mozart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.