KAKO ZVUČI PLASTIKA U MERCEDESU OD 60.000 EVRA STAROM 2 GODINE? Šokiraćete se! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Profimedia

neverovatno!

KAKO ZVUČI PLASTIKA U MERCEDESU OD 60.000 EVRA STAROM 2 GODINE? Šokiraćete se! (VIDEO)

Crna "piano" plastika ispušta neprijatne zvuke čim se lagano pritisne, kao na desetak i više godina starim automobilima niže klase

Objavljeno:

Mercedes je imidž izgradio u prošlosti na brojnim vrhunskim modelima, posebno linijama W123, W124 i W140, a onda su se pred kraj veka pojavili pojedini modeli koji su probudili sumnje u nadmoćni kvalitet automobila ovog porizvođača.

Godine su prošle, a danas i Mercedes mora da pristane na određene kompromise. To je na svojoj koži iskusio novopečeni vlasnik Mercedesove C klase. Radi se o generaciji W205, odnosno modelu C300d iz 2020. godine koji je vlasnik, kako kaže, platio čak 60.000 evra.

Vlasnik je neprijatno iznenadio lošim kvalitetom izrade i tzv. cvrčcima u kabini. Crna "piano" plastika ispušta neprijatne zvuke čim se lagano pritisne, kao na desetak i više godina starim automobilima niže klase.

Video je objavio na Instagramu, a komentari su šaroliki, od onih koji su jednako razočarani do Mercedesovih sledbenika koji su uvereni da se radi o montaži.

Šta vi mislite, da li reč o prevari ili su se Mercedes i auto-industrija ipak malo srozali, bilo zbog uštede ili nekih drugih razloga.

Bonus video:

01:10

SVAKI PETI PAR IMA PROBLEM SA POTOMSTVOM! Krstić za Kurir TV o odluci kojom se produžava vantelesna oplodnja OVO JE VELIKA VEST

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.