OVAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ JE STRADALA ELMIRA SEFO (28): Ostala ogromna rupa od STENE (VIDEO)
Foto: Printscreen/24sata

TRAGEDIJA

OVAKO IZGLEDA KUĆA U KOJOJ JE STRADALA ELMIRA SEFO (28): Ostala ogromna rupa od STENE (VIDEO)

U potresu od 6.1. po Rihteru koji je zatresao Bosnu i Hercegovinu preminula je 28-godišnja Elmira S., koju su na hitnu doveli praktički bez znakova života

Objavljeno: 12:58h

Jak zemljotres pogodio je Bosnu i Hercegovinu u petak uveče, zbog čega tamošnji građani zbrajaju materijalnu štetu, a smrtno je nažalost stradala i 28-godišnja devojka kojoj je stena pala na kuću.

Devojka je u trenutku tragedije bila u hodniku

Veliki kameni blok strovalio se s planine i probio tačno kroz krov i udario upravo u nesrećnu Elmiru (28) koja se tada nalazila u hodniku. Komšije su je odvezli u mostarsku bolnicu, gde su lekari nažalost mogli konstatovati samo smrt.

Kuća
foto: Printscreen/24sata

Nesrećnoj devojci povređeni su i roditelji, koji su na sreću prošli s lakšim povredama kao i njena sestra. Uviđaj je u toku, a mesto u krovu na kojem je nastala rupa pokriven je ceradom. Materijalna šteta može se videti na susednim kućama.

Zadnje sate života Elmira je provela u džamiji

Stolac
foto: Printscreen/Facebook

U njenoj porodici vlada neopisiva tuga, a kobnu veče devojka se pre povratka kući molila u džamiji povodom Ramazana. Od ranog jutra otvorena je pijaca na kojoj se mogu čuti samo tužne reči povodom prerano preminule devojke. U samom Stocu najveću materijalnu štetu pretrpela je osnovna škola s koje je pao dimnjak, a sreća u nesreći je što subotom nema nastave.

Neki delovi Stoca bili su zakrčeni, ali su vatrogasci i policija kroz noć raščistili, te saobraćaj sad normalno funkcioniše. Meštani Stoca su uznemireni i strahuju se kako bi se mogla mogla ponoviti tragedija čije posledice još traju u Baniji.

Seizmolozi kažu kako se može očekivati niz manjih potresa, a isti takođe mogu biti opasni s obzirom da je ovaj snažan već dosta razdrmao kamene blokove.

(Espreso/24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.