Snajka iz Bosne udaje se za milionera: On je 34 godine stariji i nećete verovati kako izgleda! (FOTO)
Foto: Facebook/Nadi Hasandedic

Bajkovito

Snajka iz Bosne udaje se za milionera: On je 34 godine stariji i nećete verovati kako izgleda! (FOTO)

Svadba će koštati oko milion dolara, a nakon ceremonije par će živeti u luksuznoj kući u Point Piperu, istočnom predgrađu Melburna
Objavljeno: 22:17h

U Australiji se upravo priprema jedno od najraskošnijih venčanja ikada viđenih u toj zemlji, a ovo venčanje će postaviti novi nivo u raskoši i neobičnim poklonima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naime, vremešni multimilioner Nevil Krajton 13. maja oženiće se sa 34 godine mlađom verenicu Nadom Hasandedić, poreklom iz Bosne, u Velikoj dvorani Univerziteta u Sidneju, što je navodno bila njena velika želja. DOBAR DAN, BAGRO BALIJSKA, ČETNIČKA I USTAŠKA: Zbog vas je moja ćerka pokušala da se ubije! U moru troškova, Krajton ima jedan neobičan zahtev - on je odlučio da istorijskom zdanju, starom 167 godina u kom će se odigrati venčanje pokloni nove toalete, piše "Dejli Telegraf".

Naravno, razlog za to je prilično sebičan jer zgrada trenutno nema dovoljno toaleta za sve zvanice na svadbi, a postojeći se mladoj nisu dopadali.

Bogatstvo sedamdesetčetvorogodišnjaka se procenjuje na 400 miliona autralijskih dolara, a obogatio se trgovinom luksuznih automobila, a najpoznatiji je kao uvoznik Ferarija za Australiju.

Svadba će koštati oko milion dolara, a nakon ceremonije par će živeti u luksuznoj kući u Point Piperu, istočnom predgrađu Melburna.

(Espreso.co.rs / Vesti Online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.