OTKRIVENO KAKO JE POČEO NERMINOV KRVAVI PIR: Ovako je OTEO suprugu iz tetkine kuće, prvi metak ISPALIO U NJEGA!
Nezima Hećimović, Foto: Facebook

UŽAS

OTKRIVENO KAKO JE POČEO NERMINOV KRVAVI PIR: Ovako je OTEO suprugu iz tetkine kuće, prvi metak ISPALIO U NJEGA!

Sulejmanović je došao po nevenčanu suprugu kod tetke i brata gde se u njihovoj kući skrivala od kada ju je poslednji put krvnički pretukao

Objavljeno: 17:26h

Nermin Sulejmanović započeo je krvavi pir tako što je prvi metak ispalio na periferiji Gradačca u Nedima Pamukovića koji je brat od tetke nesrećne Nezime Hećimović.

Sulejmanović je došao po nevenčanu suprugu kod tetke i brata gde se u njihovoj kući skrivala od kada ju je poslednji put krvnički pretukao.

- Nezima je bila jedna krhka žena koju je mučio i pobegla je kod tetke sa bebom. Došao je u petak oko 11 sati kod Pamukovića na vrata i tražio Nizu. Kada je izašla, rekao joj je da krene sa njim, ali se opirala. Počeo je da je bije i vuče i brat joj je stao u zaštitu. Kad je video da budala ima pištolj, pobegao je gore uz dvorište, a on ga je upucao u butinu i odvukao Nizu u kola i odveo je u vikendicu gde je mučenicu i ubio - ispričala je jedna komšinica Pamukovića za Republiku.

Mediji u BiH objavili su rešenje Opštinskog suda u Gradačcu kojim se odbija predlog MUP-a da se Nerminu Sulejmanoviću odredi mera zabrane približavanja žrtvi. Četiri dana kasnije Nermin Sulejmanović je ubio svoju nevenčanu suprugu.

Kako prenosi portal Istraga.ba, Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona i Policijska uprava Gradačca podneli su zahtev da se Nerminu Sulejmanoviću izrekne zaštitna mera zabrane uznemiravanja i praćenja osobe izložene nasilju i zaštitna mera zabrana približavanja žrtvi nasilja, međutim, sud je to odbio.

MUP je mere zabrane zatražio, kako piše u zahtevu, nakon što je Nezima prijavila da ju je 3. avgusta oko 19.30 sati Sulejmanović napao i pretukao i da je zadobila ozlede po licu i drugim delovima tela. Narednog dana je podnela prijavu protiv njega pa se odselila iz kuće zajedno s bebom. Sulejmanović je međutim nastavio da joj preti i tražio da se vrati kući. Pretio je i njenoj porodici i prijateljicama.

Tri dana kasnije, 7. avgusta, žena nije htela da da izjavu u policiji iz straha od reakcije Sulejmanovića, rekavši da će time samo pogoršati situaciju, ali je podržala izricanje zaštitnih mera.

Portal Istraga.ba objavio je rešenje koje je napisano tako da je iskopiran deo rešenja drugoj osobi.

- Koliko je sudija iz Gradačca Lejla Numanović bila posvećena odluci u slučaju fizičkog nasilja Nermina Sulejmanovića nad suprugom, pokazuje obrazloženje njenog rešenja od 7. avgusta. Sudija je naime prekopirala obrazloženje iz nekog ranijeg rešenja koje se odnosilo na drugu osobu - navodi portal.

U tekstu se vidi da se u jednom delu ničim izazvano pojavljuje ime čoveka koji se zove Muharem Ćelosmanović u svojstvu počinitelja nasilja.

Nermin Sulejmanović, koji je prijavljivan policiji za nasilje u porodici, podsetimo, ubio je u petak nevenčanu suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Na uznemirujućem snimku, koji je sada obrisan, pitao je nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a Nezima je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nermin je nakon ubistva supruge ubio oca i sina, turske državljane Ondera i Denisa Džengiza, a supruga i majka supruga ubijenih je ranjena i nalazi se u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Republika/ Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.