OSUĐEN VOZAČ ŠKOLSKOG AUTOBUSA IZ BiH ZBOG BLUDNIČENJA NAD 3 MALOLETNICE: Jedna opisala šta im je tačno RADIO
Bosanska policija, Foto: Profimedia

epilog zločina

OSUĐEN VOZAČ ŠKOLSKOG AUTOBUSA IZ BiH ZBOG BLUDNIČENJA NAD 3 MALOLETNICE: Jedna opisala šta im je tačno RADIO

Osuđen vozač autobusa iz BiH zbog bludnjih radnji na 16 meseci zatvora

Objavljeno: 11:44h

Vozač školskog autobusa M.M. iz Orašja pravosnažno je osuđen na 16 meseci zatvora zbog bludnih radnji.

Drugostepeni sud je u obrazloženju presude odbacio žalbe optuženog uz obrazloženje da su iskazi oštećenih učenica međusobno saglasni, jasni, uverljivi i ničim ne ukazuju da su izmišljeni i da su produkt dečje mašte, piše Srpskainfo.

– Posebno je upečatljiv iskaz oštećene koja je, prilikom unakrsnog ispitivanja, opisala i pokazala šta je optuženi njoj radio. Ocenjujući njen iskaz pravilno je prvostepeni sud rezonovao da takav opis može dati samo onaj ko je to doživio - navodi se u obrazloženju pravosnažne presude koja je optuženog poslala iza rešetaka na 16 meseci.

Kantonalni sud u Odžaku tako je povećao kaznu osuđenom za četiri meseca, u odnosu na prvostepenu koja je iznosila tek godinu dana.

– Maloletna učenica je u svom iskazu navodila da se celu prvu školsku godinu – od 9. meseca 2021. godine do 5. meseca 2022. godine vozila kao učenik u autobusu u kojem je vozač bio optuženi M.M, te da se optuženi M.M prema njoj neprimereno ponašao. Dodirivao je po nogama, po leđima, po rukama, da se dešavalo tako da joj optuženi priđe i da je rukama dodiruje po njenim rukama ili po nogama, leđima, kukovima, da ju je optuženi rukom dodirivao duž cele noge i pritiskao joj nogu, da je to u početku bilo ređe, a kasnije možda dva-tri puta sedmično da joj je optuženi jednom prilikom, dok je ona sedila, prišao i svojim nogama raširio njene noge i stao između njenih nogu, da je njoj u tom trenutku bilo neugodno a da nije znala šta da uradi - navodi se u pravosnažnoj presudi vozaču autobusa.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Blic/Nikola Morača)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.