U AUTOMOBILU U NERETVI PRONAĐENO TELO OCA: Potraga za sinom (4) traje!
Policija, Foto: Youtube printscreen

JEZIVO

U AUTOMOBILU U NERETVI PRONAĐENO TELO OCA: Potraga za sinom (4) traje!

Nestanak policiji prijavljen u subotu

Objavljeno:

Spasilačke ekipe pronašle su telo oca koji se zajedno sa sinom udavio u Neretvi, dok se za četvorogodišnjim dečakom još uvek traga. U reci Neretvi u mostarskom prigradskom naselju Rodoč ranije danas pronađen je automobil u kojem se nalazilo telo muškarca, potvrđeno je u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Na desetine spasilaca iz gorskih službi traga za četvorogodišnjim dečakom koji je bio u vozilu sa ocem čije je telo pronađeno u Neretvi južno kod Mostara.

Radi se o osobi A. K. (1989.), čiji je nestanak prijavila supruga 24. aprila oko 15 sati. S njim u vozilu se nalazilo četverogodišnje dete, kazali su iz policije, piše Klix.ba.

Portparol GSS u BiH Bojan Šunjić kaže kako su ronioci pretražili vozilo u kojem se nalazilo telo dečakovog oca A.K., kao i područje oko vozila i da za sada nisu našli nikakve tragove.

- Timovi za potragu i spasavanje na kopnu nastavljaju potragu za dečakom nizvodno od mesta pronalaska vozila - kaže Šunjić.

S obzirom na to da su dečak i otac nestali pre četiri dana kaže da je teško proceniti stvarni scenario, a time i predvideti mesto gde bi se telo dečaka moglo pronaći.

Ako se dečak utopio telo je, po njegovim rečima, Neretva mogla daleko odneti, tako da će se reka, ako bude trebalo pretraživati sve do Metkovića gde BiH graniči sa Hrvatskom.

Za sada nije poznato kako je došlo do nesreće, s obzirom na to da je u toku potraga za telom, ali i istraga celog slučaja.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.