CRNOGORCI DERU SA CENAMA, NEVIĐENI BEZOBRAZLUK: Ležaljke i suncobrani idu do SUMANUTE CIFRE, a tek će da POSKUPE?!
Ležaljke i suncobrani na plaži, Foto: Profimedia

PAPRENO

CRNOGORCI DERU SA CENAMA, NEVIĐENI BEZOBRAZLUK: Ležaljke i suncobrani idu do SUMANUTE CIFRE, a tek će da POSKUPE?!

Cena zavisi i od toga da li želite da je plićak ispred vas, pa ćete tu ležaljku platiti nekoliko desetina evra više od one gde ćete do vode morati pružiti korak

Objavljeno:

U toku letnje sezone, jedno od glavnih pitanja je koliko košta plažni mobilijar. Ekipa TVCG obišla je deo primorja, a cene ležaljki i suncobrana idu i do 180 evra. U špicu sezone očekuje se poskupljenje, a dok nekim turistima cene ne smetaju, drugi ih nazivaju legalnom pljačkom.

Cene plažnog mobiljara različite su od Ulcinja do na kraj Boke. Visinu cene ne određuje samo plaža na kojoj ležite, već i red ležaljke koju ste odabrali.

Negde su cene plažnog mobiljara 20, 40, a na pojedinim plažama čak i 180 evra.

Cena zavisi i od toga da li želite da je plićak ispred vas, pa ćete tu ležaljku platiti nekoliko desetina evra više od one gde ćete do vode morati pružiti korak.

Talas poskupljenja nije zaobišao ni crnogorsko primorje. Tražnja diktira ponudu, a sezona 2023. će, smatra profesor Miško Rađenović, biti odlična. Ipak poručuje da je jedan deo ponude preskup.

Plaža
foto: Profimedia

"Siguran sam da već u ovom momentu jedan veliki deo ponude na plažama premnogo uvećao cene", kaže Rađenović na TVCG i kaže da možemo očekivati i poskupljenja.

"Cene po mojim informacijama mobiljara neće ostati na ovom nivou, nego se znatno mijenjaju sa prvim danima meseca jula i takve će ostati do početka septembra ili kraja avgusta", kaže Rađenović.

Ležaljke i suncobran nisu jedine stvari što turista koristi kada se spusti na more. Ako tome dodamo smeštaj, hranu, piće ili neki izlet, rashlađenje mu neće trebati, jer će se od cena smrznuti.

Ako vas zanimaju cene u Hrvatskoj, možete ih pročitati OVDE.

Bonus video:

04:13

NOVA HIT DESTINACIJA ZA LETOVANJE! Hoteli su renovirani, a ponude izuzetno povoljne! Najbolji aranžmani DO KRAJA JUNA

(Espreso/ RTCG)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.