DRAMA NA GRANICI HRVATSKE I MAĐARSKE: Bugarin kombijem razneo kućice, u naletu povređeno više osoba!
Mesto incidenta, Foto: PU međimurska

tragedija!

DRAMA NA GRANICI HRVATSKE I MAĐARSKE: Bugarin kombijem razneo kućice, u naletu povređeno više osoba!

Reč je o graničnom prelazu koji se nalazi na teritoriji Mađarske, na kom graničnu kontrolu u kućicama zajednički sprovode mađarski i hrvatski policajci

Objavljeno:

Vozač bugarskog kombija zabio se jutros oko jedan sat iza ponoći u kućice granične kontrole na prelazu Goričan II - Letenje između Hrvatske i Mađarske. Povređeno je više osoba, među njima hrvatski i mađarski policajci.

Gotovo ništa nije ostalo od kućica na graničnom prelazu Goričan II - Letenje nakon što je u njih udario vozač kombija bugarskih registarskih oznaka.

U naletu Bugarina povređeno je više osoba, među kojima su dva hrvatska i jedan mađarski policajac, kao i jedan automobil mađarske granične kontrole. Međimurska policija je saopštila da se radi o saobraćajnoj nesreći, ali će više detalja biti saopšteni naknadno, piše Dnevnik.hr.

Dva povređena hrvatska policajca prevezena su u Županijsku bolnicu Čakovec, u kojoj je utvrđeno da su lakše povređeni. Međimurska policija objavila je fotografije sa lica mesta na kojima se vidi da od pomenutih kućica nije ostalo ništa.

1 / 6 Foto: PU međimurska

Reč je o graničnom prelazu koji se nalazi na teritoriji Mađarske, na kom graničnu kontrolu u kućicama zajednički sprovode mađarski i hrvatski policajci.

Težina povreda ostalih koji su učestvovali u nesreći za sada nije poznata.

Uviđaj obavlja mađarska policija.

Bonus video:

04:47

BRZE VESTI 04.05.2022. 14:55

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.