OSUMNJIČENI ZA NAPAD KOD KARLOVCA IMAO DOSIJE? Isplivale NOVE informacije
Ilustracija, Foto: Profimedia

epilog

OSUMNJIČENI ZA NAPAD KOD KARLOVCA IMAO DOSIJE? Isplivale NOVE informacije

Napadač je nekadašnji lovac i penzioner, a meštani za Radio Mrežnicu kažu da mu se očigledno "smračilo" pred očima. Svedoci s Lemić Brda i meštani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mestu i pucao

Objavljeno:

Jedna osoba pronađena je mrtva, a jedna je ranjena u naselju Lemić Brdo na širem području Karlovca nakon što je policija primila dojavu o pucnjavi, dok je osoba koja se dovodi u vezu sa tim dogadjajem pod nadzorom policije, prenose hrvatski mediji.

Kako Hina nezvanično saznaje, S.L. star oko 65 godina ubijen je u svom dvorištu, a ubio ga je I.P, meštanin koga zovu Para, za kojeg se govori da je već bio i zatvorski kažnjavan.

Navodno su napadač i žrtva u rodbinskoj vezi, piše Radio Mrežnica.

Napadač je nekadašnji lovac i penzioner, a meštani za Radio Mrežnicu kažu da mu se očigledno "smračilo" pred očima. Svedoci s Lemić Brda i meštani kažu da je muškarac bio totalno rastrojen, šetao je po mestu i pucao.

1 / 5 Foto: Profimedia

Na mestu događaja u toku je postupak radi utvrđivanja svih okolnosti ovog incidenta, a nakon utvrđivanja činjenica biće saopšteno više detalja, navela je policija.

Bonus video:

01:00:19

CENTRALNI DNEVNIK 16.09.2022.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.