TRAGEDIJA! OTAC DVOJE DECE STRADAO U HRVATSKOJ: Krenuo po omiljenu osobu na svetu, a onda je na njega PALO STABLO
Oluja u Hrvatskoj, Foto: Printscreen/Twitter/@d3generic

velika tuga

TRAGEDIJA! OTAC DVOJE DECE STRADAO U HRVATSKOJ: Krenuo po omiljenu osobu na svetu, a onda je na njega PALO STABLO

Požurio je na lice mesta čim je čuo šta se dogodilo i dalje je u šoku i ne zna ni šta da kaže

Objavljeno:

Nakon odrađene smene u kafiću Dvorište u zagrebačkoj Maksimirskoj, Dario Rebić krenuo je po omiljenu osobu na svetu - svoju suprugu. Pokupio ju je zajedno s dve koleginice iz firme, a kad su se uputili ka kući krenulo je nevreme. Put im je zaustavio stablo koje je palo na automobil u pokretu i na mestu usmrtilo 48-godišnjeg oca dvoje dece.

„Odradio je smenu, seo u auto i krenuo po suprugu koja radi na Žitnjaku. U povratku je stablo palo na auto i poginuo je. Sve reči su suviše u ovom trenutku, Dario je bio dobar kao hleb, izvrstan radnik i krasan čovek koji je najviše na svetu voleo svoju ženu i decu. Retki u današnje vreme imaju takav odnos s porodicom“, rekao je vlasnik kafića Ante Grgurić.

Požurio je na lice mesta čim je čuo šta se dogodilo i dalje je u šoku i ne zna ni šta da kaže.

Na stolovima kafića u kom je radio stradali Rebić gore lampe, a stalni gosti se samo kratko pozdravljaju klimanjem glavom. Svi su svesni da omiljeni konobar nikada više neće doći da ih posluži.

„Još uvek ne mogu da verujem šta se desilo, uvek su najbolji oni koji stradaju. Juče sam sa Darijem razgovarao o utakmici Dinamo-Hajduk koja je u petak i dogovorili smo se gde da postavimo TV. Nas dvojica smo bili protiv cele kafane pune navijača Dinama“, rekao je policajac u penziji Slavo Mareković.

Kaže da Dario nikada nije bio neraspoložen i da su ga svi u komšiluku obožavali. Iako je, bio gost brojnih kafića, sa stradaloim konobarom „kliknuo je“ pre sedam godina kada je Dario dobio posao u Dvorištu.

Bonus video:

01:45

Čačani overili i Karipsko more: Hrabri ronioci iz Srbije istražuju podvodne lepote širom sveta

(Espreso/ Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.