OPŠTA MAKLJAŽA NA KRŠTENJU! Otac deteta NASRNUO na pevačicu, a Petar i Danijel mu pomogli u NASILNIČKOM OBRAČUNU
Slavlje, ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/snezanafi

haos

OPŠTA MAKLJAŽA NA KRŠTENJU! Otac deteta NASRNUO na pevačicu, a Petar i Danijel mu pomogli u NASILNIČKOM OBRAČUNU

U incidentu u Zagrebu, bend je oštećen za 3.000 evra, a pevačica za 100 evra

Objavljeno:

Četiri osobe koje su 11. marta oko 21 sat na proslavi krštenja deteta u restoranu na Rudeškoj cesti u Zagrebu fizički napale članove benda koji su svirali na proslavi, kao i na više gostiju na pomenutom slavlja, osuđeno je za nanošenje teških telesnih povreda i uništavanje tuđe imovine.

U jednom je trenutku organizator slavlja, sretni otac, poludeo je na muziku i pevačicu.

– Otac deteta Stjepan (30) je vikao na pevačicu benda, nazivajući je kurvom, rukama udarao po mikrofonu i nogom po stalku zvučnika, u čemu su mu se pridružili i Petar (24) i Danijel (24) ). Sva trojica su udarila po opremi i instrumentima i razbacili ih okolo – piše portal Danica.hr.

Radi se o dva velika zvučnika sa postoljima, tri mikrofona, četiri tableta, elektro-akustičnoj gitari, bas gitari. Kada su se članovi benda žalili na to, Danijel je napao vođu benda i udario ga pesnicom u glavu.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Profimedia

Nakon toga, Stjepan i Petar su sa Mijom (48) udarili su goste restorana i oborili ih na zemlju. Kada je jedan pao u blizini šanka, Stjepan i Mijo su ga šutirali u glavu i telo, dok je Petar na njega bacao stolicu, čaše i flaše. Kada mu je u pomoć pritekao drugi gost, Petar je i na njega bacio staklenu flašu.

U tom incidentu, bend je oštećen za 3.000 evra, a pevačica za 100 evra. Vođa benda je zadobio krvavo oko, prelom nosnih kostiju i nosne pregrade sa krvarenjem u nosnu šupljinu, što je teška povreda.

Jedan gost je zadobio brojne razderotine na glavi i telu i modricu na kapku, a drugi je zadobio brojne modrice, razderotine na sredini temena i prelom krune zuba“, navodi se u presudi.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Nebojša Mandić

Stjepan je osuđen na 13 meseci zatvora, od čega je šest meseci uslovno. Danijel je dobio devet meseci bezuslovnog zatvora, Petar devet meseci uslovno, a Mijo osam meseci uslovne kazne. Osuđeni su za nanošenje teške telesne povrede i uništavanje tuđe imovine.

Uz to, bendu moraju da plate 3.000 evra odštete, a pevačici 100 evra. Moraju da plate i 900 evra za troškove krivičnog postupka. Presuda je doneta na osnovu sporazuma između tužioca i optuženog koji je pristao na kazne.

Bonus video:

00:09

Masovna tuča na beogradskom bazenu

(Espreso/ Srpski portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.