MIHAELU JE UBIO POLICAJAC: Imala je samo 21 godinu, a sada su isplivali mučni detalji svega (FOTO)
Mihaela Berak, Foto: Printscreen/Facebook/Studentski zbor Pravnog fakulteta Osijek

TUGA

MIHAELU JE UBIO POLICAJAC: Imala je samo 21 godinu, a sada su isplivali mučni detalji svega (FOTO)

Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je devojka ubijena hicem iz službenog pištolja i da se radilo o nesrećnom događaj

Objavljeno:

Prijatelji, kolege i profesori 21-godišnje studentkinje koja je ubijena u sredu u Osijeku opraštaju se od nje na društvenim mrežama gde je Studentski zbog Pravnog fakulteta Osijek objavio dirljivu poruku i izvestio o održavanju sahrane.

- Drage koleginice i kolege, s tugom i nevericom javljamo da je naša draga koleginica i studentkinja Mihaela Berak, tragično preminula. Počivala u miru - napisali su nad fotografijom mlade žene.

Sahrana će se održati danas na groblju u Osijeku.

U komentarima objave ožalošćeni izražavaju saučešće porodici devojke čiji je život tragično okončan u stanu njenog 27-godišnjeg dečka policajca.

- Počivala u miru draga Mihaela, bila je radost i veliko zadovoljstvo biti tvoj profesor - napisao je u komentarima jedan od profesora Pravnog fakulteta.

Upućeni kažu da je veza između Mihaele i policajca započela pre par nedelja, te da je devojka bila uspešna studentkinja Pravnog fakulteta koja je prošle godine konkurisala i za gradsku stipendiju kao nadarena studentkinja.

Policija je u četvrtak poslepodne izvestila o pronalasku tela 21-godišnje žene u stanu u Osijeku dan ranije, kao i da je na mestu događaja zatečen 27-godišnji policajac.

Nakon kriminalističke istrage, utvrdili su da je devojka ubijena hicem iz službenog pištolja i da se radilo o nesrećnom događaju, nenamernom ubistvu, ali je muškarac uhapšen pod sumnjom za ubistvo 21-godišnjakinje.

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.