HOROR KOD KARLOVCA: Automobil se zabio u vozilo s PORODICOM, roditelji POGINULI, evo šta je sa SINOM
Policija, Foto: Youtube printscreen, MUP Republike Hrvatske

horor

HOROR KOD KARLOVCA: Automobil se zabio u vozilo s PORODICOM, roditelji POGINULI, evo šta je sa SINOM

16-godišnjak se s roditeljima vraćao s Malte, gde su bili na novogodišnjem putovanju i išli su sa zagrebačkog aerodroma prema Rijeci

Objavljeno: 21:51h

Tri osobe poginule su u teškoj nesreći na autoputu A1 nedaleko od Karlovca.

Vozač mitsubišija mađarskih tablica udario je u ogradu, preleteo preko nje i direktno pogodio "alfu" u kojoj je bila porodica iz Rijeke. Povređeno je 12 osoba koje su prevezene u više bolnica u Zagrebu, Karlovcu i Rijeci.

Šest mlađih muškaraca hospitalizovano je u Karlovačkoj bolnici. Tri su teže, a tri lakše povređena. Tamo se nalazi i jedan maloletnik, odnosno 16-godišnjak, čiji su roditelji poginuli u sinoćnjoj strašnoj nesreći.

Novinarka HRT-a Ruža Ištuk objavila je najnovije informacije o zdravstvenom stanju i pritom rekla kako je uspela da sazna od doktora da su kontaktirali s delom porodice 16-godišnjaka.

Hrvatska policija
Hrvatska policijafoto: Nebojša Mandić

Kako nezvanično saznaje 24 sata, 16-godišnjak se s roditeljima vraćao s Malte, gde su bili na novogodišnjem putovanju i išli su sa zagrebačkog aerodroma prema Rijeci.

- Dečko je saznao da je ostao bez roditelja, svestan je nesreće. U stanju je šoka, zadržaćemo ga nekoliko dana. On je lakše povređen. Pružili smo mu psihološku pomoć - rekao je dr. Juraj Katušin i dodao da im u komunikaciji s migrantima pomaže kolega koji govori arapski kao i da se jedan od njih izjasnio kao državljanin Moldavije, a svi su u 20-ima.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović rekao je u subotu da policija proverava identitet osoba povređnenih u nesreći i neslužbena saznanja podataka po kojima je nesreću izazvao krijumčar migrantima poručio da im policija otežava posao.

Poginuli su 48-godišnji vozač i njegova godinu dana mlađa saputnica u automobilu hrvatskih oznaka dok je u automobilu mađarskih oznaka smrtno stradao jedan putnik čiji identitet još nije utvrđen.

Bonus video:

00:07

Saobraćajna nesreća u Surčinu

(Espreso/Jutarnji list/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.