ZBOG RAZGOVORA OVE DEVOJKE SA MAJKOM PLAČE CEO BALKAN: "Ovako nešto nikada nisam doživela" (VIDEO)
Foto: Paul Bradbury / Caia Image / Profimedia

PRELEPO

ZBOG RAZGOVORA OVE DEVOJKE SA MAJKOM PLAČE CEO BALKAN: "Ovako nešto nikada nisam doživela" (VIDEO)

Iako razgovor mame i ćerke nije bio planiran i nije dugo trajao, uspeo je da rasplače mnoge

Objavljeno:

Iz odnosa roditelja i dece možemo mnogo toga zaključiti - najpre koliko ljubavi i poštovanja ima među njima. Iako nekada dobar odnos nije lako ostvariti, razgovor jedne majke i ćerke iz Hrvatske pokazao nam je koliko je divno kada on postoji.

Novinari hrvatskog "Indexa" u svojoj anketi u kojoj ispituju sugrađane širom Zagreba "ko je osoba koja im je najviše pomogla u prošloj godini", upitala je jednu mladu devojku ko je u njenom životu bio od pomoći. Bez puno razmišljanja odgovorila je da je to njena majka! Tada su joj predložili da je nazove i stavi je na zvučnik.

Mama Lidija uskoro se javila, razgovor je počeo i kamera se uključila.

"Reci, ljubavi", rekla je mama, kada joj je ćerka objasnila da je zove da joj kaže da je voli i da je najbolja na svetu.

"Hvala, sine", dodala je majka.

Video rasplakao mnoge

Iako razgovor mame i ćerke nije bio planiran i nije dugo trajao, uspeo je da rasplače mnoge.

"Ja se rasplakala. Nemamo svi ovakvu sreću", "Kako je lepo čuti i videti da još postoje takva deca koja će zahvaliti svojim roditeljima", "I mene je mama zvala 'sine'", "Prelepo, tako nešto nikada nisam doživela, nažalost", pisali su ljudi na Instagramu, gde je video i postavljen.

Video snimak u kratkom roku skupio je više od osam hiljada lajkova.

Bonus video: KAKVA JE JELENA KARLEUŠA BILA KAO MALA? Era Ojdanić sve otkrio: Majka je dovodila, a JK je oduvek bila zvrk, voli da radi na sebi

01:25

KAKVA JE JELENA KARLEUŠA BILA KAO MALA? Era Ojdanić sve otkrio: Majka je dovodila, a JK je oduvek bila zvrk, voli da radi na sebi

(Espreso/Index/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.