TERAO JE DA RADI SKLEKOVE I ČUČNJEVE DOK SU JOJ ŽICOM VEZANE RUKE: Jeziv slučaj silovanja u Hrvatskoj
Foto: Profimedia

STRAŠNO

TERAO JE DA RADI SKLEKOVE I ČUČNJEVE DOK SU JOJ ŽICOM VEZANE RUKE: Jeziv slučaj silovanja u Hrvatskoj

Osuđen je na četiri godine bezuslovnog zatvora

Objavljeno:

Jedan mladić iz Hrvatske osuđen je za teško krivično delo protiv polne slobode svoje poznanice.

Naime, kako prenosi hrvatski portal "Danica", do incidenta je došlo u jednom gradu na severu Hrvatske, kada je mladić namamio žrtvu u svoj stan, rekavši da će uzeti ključeve od automobila i odvesti je kući.

U stanu je mladić zamolio devojku da ga oralno zadovolji, a nakon što ona nije pristala, snažno ju je udario. Svoju drugaricu je naterao da se skine, a zatim je pretnjama naterao na oralni seks. Nakon toga joj je žicom vezao ruke iza leđa i naterao je da ga ponovo oralno zadovolji.

Pretio da će sve objaviti na Fejsbuku

Terao ju je da radi sklekove, pretio da će njene golišave fotografije objaviti na Fejsbuku...

Devojka je plakala, tresla se i molila ga da je pusti, ali uzalud. Mladić ju je ošamario i zamolio da pred njim radi čučnjeve i sklekove, iako su joj zglobovi bili vezani žicom, piše "Danica".

Ujutro je zapretio da će, ako devojka nekome ispriča šta se desilo, objaviti njene golišave fotografije na Fejsbuku. Međutim, devojka i njeni roditelji istog dana su obavestili policiju, a mladić je uhapšen.

Osuđen na četiri godine zatvora

Osuđen je na četiri godine bezuslovnog zatvora, piše "Danica". Pored odlaska u zatvor, mladić žrtvi mora da plati odštetu u iznosu od 10.000 evra.

U posebnoj privatnoj tužbi devojčici je dosuđeno još 8.400 evra izgubljene zarade jer se lečila od teškog šoka i stresa i nije mogla da radi. Ona i dalje oseća posledice strašnog čina.

Bonus video: SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

01:31

SVA PITANJA MIKE ALEKSIĆA ALUDIRAJU DA ŽRTVA LAŽE Marković o suđenju za silovanje: Spominju kako se obukla, što mu nije pobegla

(Espreso/Indeks/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.