IVAN (25) BRINE O MALOLETNIM SESTRAMA NAKON SMRTI RODITELJA: Sada je naišao na prepreku (VIDEO)
Ivan Čavčić, Foto: PRIGORSKIHR TV / YOUTUBE

TUŽNA SUDBINA

IVAN (25) BRINE O MALOLETNIM SESTRAMA NAKON SMRTI RODITELJA: Sada je naišao na prepreku (VIDEO)

Pristao je na srodničko starateljstvo i preuzeo na sebe svu brigu za svoje sestre

Objavljeno:

Ivan Čavčić (25) i njegove dve maloletne sestre ostali su bez oba roditelja u samo tri godine. Prvo im je u septembru 2021. preminula majka, a prošle godine izgubili su i oca. Mladi Brođanin morao je brzo skupiti snage i pobrinuti se za svoje sestre, Emu (11) i Magdalenu (16), kako ne bi završile u udomiteljskoj porodici.

Pristao je na srodničko starateljstvo i preuzeo na sebe svu brigu za svoje sestre. Sa njima živi i baka i ona Ivanu puno pomaže oko brige o devojčicama, a Ivan brine finansijski.

Kupio novu kuću, ali je i dalje u problemu

Iako ima dobar posao, zadesili su ga finansijski problemi. Naime, sa roditeljima su živeli u trošnoj kući u Slavonskom Brodu. Nedavno se kuća počela urušavati i više nije sigurna za život. Ivan bi tu kuću prodao, ali u tome ga sprječavaju imovinsko-pravni odnosi jer kuća ima više vlasnika.

Uspeo je dobiti kredit i kupiti nedovršenu kuću u Slobodnici, nedaleko do Slavonskog Broda. Sada radi na tome da što pre dovrši kuću ali lično kreditno opterećenje, kao i dva dodatna kredita koja su ostala nakon roditelja, ipak su previše za njegovu platu. Mnogi ljudi uključili su se akciju i pomažu mu u materijalu i radu. Ivan se nada da će kuća biti gotova do jeseni.

Bonus video:

05:31

ŽIVE BEZ GREJANJA 4 GODINE, A KUĆI MALO FALI DA SE URUŠI! Porodica Kolarević proživljava pakao zbog investitora, A NIKO NE REAGUJE

(Espreso / Večernji list / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.