LEPA HRVATICA UZDRMALA POLITIČKU SCENU, REGION NA NOGAMA : Evo ko je atraktivna Nina, svi detalji na tacni (FOTO)
Nina Skočak, Foto: Printscreen/TikTok/ninaskocak

HRVATSKA

LEPA HRVATICA UZDRMALA POLITIČKU SCENU, REGION NA NOGAMA : Evo ko je atraktivna Nina, svi detalji na tacni (FOTO)

Obožava 'vintage' stil kojim svakodnevno oduševljava hiljade pratioca. Osim mode i društvenih mreža se bavi i politikom

Objavljeno:

Hrvatska influenserka Nina Skočak (26) proslavila se na TikToku prvo s komičnim videima, a onda i sa svojim zanimljivim modnim kombinacijama. Danas je prati više od 200.000 ljudi, a ona gotovo svakodnevno pokazuje outfite u 'vintage' stilu. Isto tako, promoviše održivu modu te većinu svojih odevnih komada kupuje u 'second hand' radnjama..

U svojim videima često nosi crveni karmin, koji je postao i njen zaštitni znak, a od modnih dodataka najviše voli bisere, rukavice, šešire i torbice.

- Mene mnogo usrećuje taj proces da u gomili nabacanih stvari nađem neko blago. Sad mi je 80 posto ormara iz second handa i ne pamtim kad sam zadnji put bila u šoping centrima. Eto, ja od osnovne škole još uvek nosim iste komade - rekla je ranije za Green.hr.

Veliki broj pratioca prikupila je tako što je na društvenim mrežama recitovala poznate turbo folk pesme u stilu poezije.

Osim što se bavi društvenim mrežama, bavi se i politikom, a pažnju je privukla kad je odlučila kandidovati se za Evropski parlament s nezavisnom Gen Z listom.

Nina je htela biti pozorišna glumica, ali nije uspela upisati Akademiju dramskih umetnosti. Odlučila se za studije novinarstva, a onda i za politologiju. Upisala se na Univerzitet u Briselu, gde živi i radi danas. Završila je čak dva fakulteta, a praksu je imala u Evropskom parlamentu. Uz sve to je radila i kao radio voditeljka.

Inače, svoju kandidaturu za EU parlament je objavila na društvenim mrežama, koje su veliki deo njenog života. 'Idemo na Evropske izbore, vreme je za visoke pete u visoku politiku', napisala je tada. Za svoju kandidaturu je trebalo da prikupi 5000 potpisa te je pomoć tražila od svojih pratioca.

O svojoj kandidaturi je progovorila na N1 te rekla da će se zalagati za politike mladih.

- Stranka penzionera ima više mladih na listama nego HDZ, od ukupno 151 samo troje mladih… Kako je moguće da interese naše generacije ne zastupa niko? Stalno nam govore da je važno glasati, ali ne i učestvovati. Želim pokazati da je mladima, a posebno mladim ženama, mesto u politici i da politika nije rezervisana samo za sredovečne muškarce - rekla je tada.

Bonus video:

13:11

VEČERNJI DNEVNIK 23.04.2024

(Espreso/24Sata.hr/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.