BRATU UČESNICE RIJALITIJA izbili zube i ČEKIĆEM LOMILI PRSTE!
Foto: Pixabay

Strašno nasilje

BRATU UČESNICE RIJALITIJA izbili zube i ČEKIĆEM LOMILI PRSTE!

Tukli su ga i šamarali, i sve ostale je to silno zabavljalo

Objavljeno:

Hrvatska policija sumnjiči Petra Velića (59) i njegove sinove Igora (22), Ivana (34) i Dražena (29), da su počinili krivično delo trgovina ljudima, odnosno da su oko 18 meseci na svom imanju maltretirali i ponižavali Rasima Čufurovića.

Njihova žrtva je u bolnici u Karlovcu, gde je primljen teško pretučen.

Kako kažu komšije, Rasim je na imanju ove porodice u Draganiću nedaleko od Karlovca proževio pravi pakao.

- Niko ne zna odakle je taj Rasim došao, ali jednog dana se pojavio i ponudio je ljudima da im radi u bašti u zamenu za ručak ili za kutiju cigareta. No, umesto ručka, radije je hteo da popije čašicu rakije. Mogao je imati oko 35 godina, ali je izgledao znatno starije jer je bio strašno mršav i zapušten. Uglavnom, tako je jednog dana ušao i u njihovo dvorište, a onda više niko od komšija s njim nije htio imati posla. Znate kako je, ne samo da je za njih radio na polju i čuvao im ovce, već je radio i druge stvari koje su od njega tražili, a u koje ne bi smo hteli ulaziti - pričaju komšije za Jutarnji.hr.

Komšije kažu da su Rasima tretirali bukvalno kao roba.

- Jednom su dovezli neki crep kući i istovarivali ga, a Rasim im je pomagao. Onda su odjednom počeli da teraju jednog dečaka iz svoje porodice, koji je tada mogao imati pet godina, da ga tuče štapom i psuje. Rasim je i dalje mirno slagao te predmete, a maleni ga je udarao i vređao. Jednom su imali neku proslavu, pa bi se skupili neki njihovi prijatelji i tako bi svi skupa pijančili, a onda bi nekome palo na pamet da bi mogli da tuku Rasima.

I tako bi ga tukli i šamarali, što bi ostale silno zabavljalo. Tako bi ga zašutirali, a onda bi mu nudili pivo do kojeg bi dopuzao poput psa. Leti bi čuvao ovce po cele dane, a u večernjim satima bi došao u dvorište i morao da zabavlja njihovu decu. Ako ne bi bio dovoljno zanimljiv, dobio bi batine - priča komšija.

Komšije kažu da je sada Rasim primljen u bolnicu jer je dobio zverske batine - polomljena su mu rebra, lice mu je deformisano, izbijeni su mu zubi, a čekićem su mu polomili nokte.

Rasim Čufurović poreklom je iz Velike Kladuše u BiH i biološki je brat Međide Čufurović, koja je udomljena u Dugoj Resi kad je bila beba, gde joj je ime promijenjeno u Maja Paola Sestrić, a široj javnosti poznata je po nastupu u rijalitiju Big Brother.

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.