DA SE ISPOVRAĆAŠ! Ova zgrada je stalna meta VANDALA, u hodnik im ubacili nešto ODVRATNO! (VIDEO)
Stanari su snimili sve, Foto: Youtube printscreen

ne mogu da žive normalno

DA SE ISPOVRAĆAŠ! Ova zgrada je stalna meta VANDALA, u hodnik im ubacili nešto ODVRATNO! (VIDEO)

Koliko god se stanari trudili da saniraju probleme i dobro održavaju zgradu, vandali se opet pojave i unište sve urađen

Objavljeno:

Stanari zgrade u Tratinskoj ulici u Zagrebu na ivici su živaca zbog vandala koji im stalno uništavaju fasadu zgrade.

"Jutarnjem" se javila predstavnica stanara zgrade (podaci poznati redakciji) i požalila se na sistematsko uništavanje fasada sprejem.

Koliko god se stanari trudili da saniraju probleme i dobro održavaju zgradu, vandali se opet pojave i unište sve urađeno.

- Zgrada je u stopostotnom privatnom vlasništvu i primer smo dobrog i redovnog održavanja iz vlastitih sredstava štednje i kredita. Do sada smo zamenili krov, lift, ulazna vrata, zaključno s obnovljenom fasadom ovog proleća. Kredit za fasadu ćemo otplaćivati sedam godina - rekla je "Jutarnjem" predstavnica stanara koja je poslala i snimak uništavanja zgrade.

- Od kuda pravo ljudima da uništavaju privatnu imovinu građana? Policiji smo prijavljivali krađe bicikla i slično. Bili su profesionalni i uslužni, ali rezultata do sada nema. Stoga se pitamo da li ima uopće smisla prijaviti uništavanje fasade? Verujem da policija zna o kojim se to osobama radi, pa zašto ne reaguju? Taj osećaj nemoći i nezaštićenosti nas građana je ogroman i na granici da počnemo sami braniti sebe i svoju imovinu. Uostalom, kakva je to slika Zagreba kao turističkog odredišta? Posmatram turiste koji kreću iz hotela na Trešnjevci prema centru grada i zapažam njihove zabezeknute poglede na naša išarane i uništene fasade...

Predstavnica stanara poslala nam je i snimke s nadzornih kamera kako muškarac u crnoj odeći baca pseći izmet u predvorje zgrade.

- Zar je potreban ikakav komentar?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.