HRVATSKA ĆE DA IMA PRVU DAMU SRPKINJU? Upoznajte suprugu jednog od najjačih kandidata za PREDSEDNIKA!
Kim An je istakla da su pitanja o veri i poreklu porodice nepristojna, Foto: Printscreen

zanimljiva priča

HRVATSKA ĆE DA IMA PRVU DAMU SRPKINJU? Upoznajte suprugu jednog od najjačih kandidata za PREDSEDNIKA!

Kada je njen otac preminuo 2009., pokopan je uz misu zadušnicu u crkvi Svetog Nikole

Objavljeno:

Kim An Škoro, supruga predsedničko kandidata Miroslava Škora, otvoreno je progovorila o svom poreklu koje je u poslednjih nekoliko meseci bilo “problematizovano” na nekim hrvatskim portalima.

U velikoj ispovesti u Jutarnjem listu otkrila je da je njen otac Emil Luzaič rođen u SAD i da je njegova majka bila Hrvatica, a otac Srbin iz Hrvatske, pravoslavne veroispovesti.

Kada je njen otac preminuo 2009., pokopan je uz misu zadušnicu u crkvi Svetog Nikole, srpskoj pravoslavnoj crkvi u Monrovilu, nedaleko od Pitsburga. Bio je istaknuti član dobrovoljne vatrogasne zajednice u mestu Renkin, ugledni član zajednice, hrvatskog i ruskog kluba, član mesnog veća.

Kim An je istakla da su pitanja o veri i poreklu porodice nepristojna.

To su pitanja zbog kojih se u meni budi američki duh. Postajem Amerikanka. U SAD nema pitanja o veri, o rodu, o nacionalnosti. Ta pitanja su nepristojna. Za mene je najvažnije da li je neko pošten, da li je neko čovek, je li marljiv, radan, plaća li svoje radnike, pomaže li drugima. Tako ja gledam na ljude. A ne je li neko ove ili one vere, je li ove ili one narodnosti – rekla je Kim An dodajući da je ona praktično katolikinja.

BONUS VIDEO:

ŠOK VIDEO! GOSPOĐO ČITAKU, HOĆETE LI DA POGLEDATE MOŽDA: Dačić izvadio Vljorinu srpsku krštenicu u Savetu bezbednosti, pa joj skresao i na albanskom! Pogledajte samo nju kako hukće i koliko je besna! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.