HOROR! Isplivala mračna prošlost policajca koji je tukao momka zbog ekavice! Pogledajte BRUTALNO IŽIVLJAVANJE
"Radi se o istom policajcu, M.M., koji je 22. jula zaradio prijavu jer je mladića na snimku prebio, Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/ZADAR NEWS - SLUŽBENI KANAL

UŽASNO

HOROR! Isplivala mračna prošlost policajca koji je tukao momka zbog ekavice! Pogledajte BRUTALNO IŽIVLJAVANJE

Javnost je dalje šokirana snimkom policajca koji je brutalno premlatio mladića, međutim upravo se pojavio novi video kao dokaz da ovo nije usamljeni incident

Objavljeno:

Nakon što je portal Zadar News ekskluzivno objavio video na kojem pijani policijski službenik premlaćuje mladića u mestu Korlat pored Benkovca, ljudi koji su ustupili novi video snimak na kojom isti policajac, dvadesetak dana ranije udara mladića u kasinu.

"Radi se o istom policajcu, M.M., koji je 22. jula zaradio prijavu jer je mladića na snimku prebio. Žalosno je i tužno da policija ovako mlati ljude. Da nema kamera i snimaka, bilo bi onako kako oni sami napišu u svojim izveštajima u kojima lažu javnost", rekao je izvor koji je poslao video.

Pogledajte, dodao je, jučerašnje saopštenje za incident u Korlatu. Prema njemu su momci istukli policajce, a ne obrnuto kako je zapravo bilo. I baš zato, neka javnost vidi o čemu se zapravo radi.

Podesćamo, u Zadru je u noći između subote i nedelje došlo do brutalnog napada uniformisanog lica na mladića.

Jedan od svedoka tuče kaže da je sve počelo kada su policajci čuli da on govori ekavicom.

Sestra privedenog tvrdi da su i policajci bili pijani.

Jedini svedok incidenta je sestra privedenog i ona tvrdi da je privedeni mladić bio pijan, ali kaže da su pijani bili i policajci koji su, prema njenim rečima, smenu proveli za šankom na kojem je radila.

Nakon incidenta, trojici mladića koji su se verbalno sukobili s policajcima, a nakon čega je policajac jednog od njih prebio, sud je zabranio kontakt sa svedocima.

Protiv policajaca koji je uz psovke mlatio mladića zasad nema nikakvog postupka, prenosi Index.hr.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.