Horor-klovnovi nadomak Srbije! U Hrvatskoj napadaju ljude na ulicama, policija ne zna šta da radi!
Foto: Ilustracija, Profimedia

bizarni trend

Horor-klovnovi nadomak Srbije! U Hrvatskoj napadaju ljude na ulicama, policija ne zna šta da radi!

Protiv tzv. Kiler klovnova može biti podneti jedino prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira
Objavljeno: 16:56h

Suluda zabava pojedinaca koji se oblače u klovnove i takvi šetaju gradom prvo se pojavila u SAD. Trend u kojem klovnovi plaše i napadaju građane stigao je i u Hrvatsku, pa je tamošnja policija pozvala građane da im se jave ukoliko imaju bilo kakva saznanja u vezi sa ovom pojavom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U ponedeljak uveče, dvojica dečaka uzrasta od 13 i 14 godina uspela su da pobegnu osobi maskiranoj u klovna koja je pokušala da ih uhvati u jednoj od osiječkih ulica.

Klovnovi su viđeni sinoć nedaleko Osnovne škole Mokošica, navodno su na školsko igralište postavili lutku i decu uveravali da je mrtva. Kako je potvrdila policija, na njihovom području zaista su se pojavile dve osobe odevene u klovnove, te da je reč o deci mlađoj od 14 godina.

Tim povodom oglasila se policija saopštenjem u kojem stoji da policijski službenici proveravaju svaku dojavu. Navodi se da je policija proverama utvrdila da su za sada evidentirane dve takve dojave i to u PU osečko-baranjskoj.

Policija je u tom slučaju još uvek nemoćna, peneo je portal Index, a kako je saopštio portparol PU osiječko-baranjske Darijo Premec protiv tzv. Kiler klovnova može se podneti jedino prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda i mira.

(Espreso.co.rs / Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.